Nice 23 yıllara

Türk medyasının en cesur ve sıradışı gazetesi Takvim, 23 yaşına bastı. Önceki gün tüm ekiple birlikte yaş günü pastasını kesen Genel Yayın Yönetmenimiz Ergün Diler, ‘Takvim, halkın ve haklının gazetesi olmaya devam edecek’ dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Aralık 2017 Güncelleme 29 Aralık 2017, 00:47
Nice 23 yıllara

İÇİNDEKİLER

Halkın ve haklının gazetesi Takvim, başarılarla dolu 23 yılı geride bıraktı. 1994 yılında büyük hedeflerle yola çıkan gazetemiz doğru ve dürüst habercilik ilkesinden hiç şaşmadı. Turkuvaz Medya Grubu'nun önde gelen markası olan Takvim'in 23. kuruluş yılı, dün gazetemizde kesilen pastayla kutlandı. Takvim Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler, 23'üncü yaş günü pastasını usta yazar Hakkı Yalçın ve tüm ekiple birlikte kesti. Diler, "Halkın ve haklının gazetesi olan Takvim, bu yolda ilerlemeye devam edecek" dedi.

'CESUR VE SIRA DIŞI'
Yazar Hakkı Yalçın ise "Takvim'le birlikte 23 yılım geçti. Böylesine güzel bir ekiple çalışmaktan çok mutluyum" diye konuştu. Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak, Takvim Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler ve tüm ekibi tebrik etti. "Her zaman halkın ve haklının gazetesi olarak tanınan Takvim, habercilik kalitesini sürekli geliştirip kendi alanında rakipsiz bir kimlik kazandı" diyen Albayrak ekledi: "Türk medyasının en sıra dışı, yenilikçi ve cesur gazetesi, grubumuzun başarılı markası Takvim, 23 yaşında... Son yıllarda okur profilini genişleten ve çeşitlendiren Takvim'in başarılarını, azmini ve kararlılığını görmek övünç kaynağı…"