Haddini bil

Modacı Nur Yerlitaş doğum günü partisine katıldı. Instagram’dan canlı yayın yaptı. Konuşması sırasında vatan için canını feda eden şehitlerimiz hakkında skandal ifadeler kullandı. Büyük tepki topladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Kasım 2017 Güncelleme 23 Kasım 2017, 00:00
Haddini bil

İÇİNDEKİLER

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, çıktığı programlarda insanların tarzını yorumladı. Davet davet dolaşarak magazin sayfalarında yer aldı. Ancak ünlü modacı büyük bir skandala imza attı. Yerlitaş, önceki akşam Neslihan adındaki bir arkadaşının doğum gününe katıldı. Ünlü modacı, partinin ilerleyen saatlerinde sosyal paylaşım sitesi Instagram'dan canlı yayın yaptı.



O VİDEOYU SİLDİ
Yerlitaş, canlı yayın sırasında sarf ettiği saygısız ifadelerle yayını izleyenleri kızdırdı. Laubali bir tavırla konuşmasını sürdüren Nur Yerlitaş, huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşamamız için canını feda eden kahraman Mehmetçiklerimiz hakkında "Ne yapayım Allah Allah, şehitler mehitler... Aman yeter" ifadelerini kullandı. Nur Yerlitaş'ın saygısız açıklamalarına tepki yağdı. Yerlitaş, özür dilemek yerine tepki çeken paylaşımını kaldırdı. Ayrıca Instagram hesabını yorumlara kapattı. Nur Yerlitaş'ın skandal sözleri, sosyal medyayı salladı. İşte tepkilerden bazıları:

Size yakışmadı, çok yazık.
Ekran önünde sevimli görünen yüzünüz meğer göstermelikmiş.
Onlar olmasa siz o masada oturabilir miydiniz?
Siz ve söyleminiz çok çirkin. Kınıyorum sizi...
Haddini bil.
Yazıklar olsun sana...
Bu kadını bundan sonra ekranda görmek istemiyoruz.
Mehmetçiği ağzına alma.
Sen rahat rahat gez diye şehit oluyor askerimiz. Terbiyesizlik etme.
Tek kelimeyle yazık...
Bu nasıl bir kafa. Sana yeter!
Hemen özür dile.
Bu konuşmalar insanlığa yakışmaz.
Bu rezaletin özrü yok.
Utanç tablosunun adı: Nur
Küstah...

'KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ'
Nur Yerlitaş, gelen tepkiler üzerine yazılı açıklama yaptı. Yanlış anlaşıldığını anlattı. "Ucuz bir yanıltma taktiğiyle beni karalamaya çalışan kötü ruhlar asla sevinmesinler. Ben o kalıplara sığdırılamayacak kadar büyük yüreği olan bir kadınım. Benim ülkeme, vatanıma, bayrağıma saygımı ve minnetimi karalamaya kimsenin gücü yetmez" ifadelerini kullandı.