Maşallah sana

Eşi Wesley Sneijder’le artık Fransa’da yaşayan Yolanthe Cabau’nun Türkiye sevdası bitmiyor... Önceki gün 2 yaşına basan Xess Xava için yaş günü partisi düzenleyen yenge, oğlunun fotoğrafını paylaşıp altına da ‘Maşallah’ notu düştü.

Giriş Tarihi 17 Ekim 2017, 00:00 Güncelleme 17 Ekim 2017, 01:50
Maşallah sana

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'dan Fransa'nın OGC Nice takımına transfer olan Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, yine gönülleri fethetti... 2012-2017 yılları arasında eşi Sneijder dolayısıyla İstanbul'da yaşayan Hollandalı model, Türk adetlerini de hemen kaptı.


2 yaşına giren Xess Xava'ya nazar değmesinden korkan Cabau, bu kareyi 'Maşallah' yazarak paylaştı.

DİKKAT ÇEKEN DETAY
Fransa'ya gittikten sonra Türkiye'yi özleyen Cabau, önceki gün oğlu Xess Xava'nın doğum gününde yaptığı paylaşımla da "Helal sana yenge" dedirtti. Yolanthe Cabau, iki yıl önce İstanbul'da kucağına aldığı minik oğlu Xess Xava için lüks evinde kovboy konseptli bir parti verdi. Renkli kutlamadan eşi Wesley Sneijder ile birlikte bol bol fotoğraf yayınlayan Cabau'nun paylaşımındaki detay gözden kaçmadı.


Wesley Sneijder ile Yolanthe Cabau, kovboy konseptli partide oğullarıyla eğlenceli anlar yaşadı.

O ARTIK BİZDEN BİRİ...
Sevimli oğluna nazar değmesinden korkan Yolanthe Cabau, paylaşımına 'Mashallah' (Maşallah) etiketi eklemeyi unutmadı. Cabau'nun paylaştığı kareler binlerce beğeni alırken Hollandalı güzel, "Yenge tam bizden biri olup çıkmış" dedirtti. Cabau, geçtiğimiz günlerde de verdiği bir röportajda "Oğlum Xess Xava'yı dünyaya getirdiğim İstanbul'u geride bırakıp Fransa'ya taşınmak çok zor oldu. Kalbimden bir parçayı Türkiye'de bıraktım" demişti.