Çocuklarım hangi müptelayla büyüdü!

Deniz Uğur’la Reha Muhtar arasında velayet savaşı çıktı. Eski aşkının sert sözleri karşısında dün suskunluğunu bozan Muhtar’ın hedefinde adı uyuşturucu davasına karışan güzel oyuncunun yönetmen sevgilisi vardı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2017 Güncelleme 10 Ekim 2017, 02:52
Çocuklarım hangi müptelayla büyüdü!

İÇİNDEKİLER

Oyuncu Deniz Uğur'la eski aşkı ünlü gazeteci Reha Muhtar, 8 yaşındaki ikizlerinin velayeti için birbirlerine düşman kesildi. 3 yıl birlikte olduktan sonra 2011'de ayrılan ikilinin çocukları, mahkeme kararıyla Muhtar'da kalmıştı. İkizlerini sadece hafta sonu görebilen ve Muhtar'ın isteğiyle çocuklarını kursa götürdüğü için evlatlarıyla geçirdiği vaktin kısıtlı olduğunu dile getiren Uğur, geçtiğimiz gün sosyal medyada isyan etti.


Eski aşkına çocuklarının velayetini almak için savaş açan Deniz Uğur, sosyal medyada açtı ağzını yumdu gözünü.

'GUCCİ AYAKKABI ALMAKLA...'
"Sonuna kadar mücadelem sürecek. Çocuklarım yeteri kadar üzüldü. Ben de üzüldüm. Siz kiminle dans ettiğinizi sanıyorsunuz?" diyen oyuncu, dün de şu sözlerle Muhtar'a yüklendi: "İsyan edip dava açtığım için cezalandırılıyorum. Çocuklarımla telefonda konuşmam bile engelleniyor. Çocuğa Gucci ayakkabı alınca 'iyi baba' mı olunuyor?"

SEMERCİOĞLU'NA SERT ÇIKTI!
Uğur'un bu sözlerinin ardından Reha Muhtar dün suskunluğunu bozdu. "Annelerini kötü gösterecek çıkar amaçlı hiçbir savaşa girmez bir baba" diyen Muhtar, hem Uğur'a hem de oyuncunun ikizlerini görmesi gerektiğini söyleyen gazeteci Cengiz Semercioğlu'na şu sözlerle seslendi: "Rahmetli Harun Kolçak'ın arkasından 'Uyuşturucu kullanıyordu ama' diyen Cengiz Semercioğlu, çocuklarımın hangi müptelayla büyüdüğünü biliyor mu?" Ünlü spikerin bu sözü ise akıllara Deniz Uğur'un velayet davasında da ismi geçen ve adı uyuşturucu davasına karışan yönetmen aşkı Orçun Benli'yi getirdi…


İkizlerin velayeti kendisinde olan Reha Muhtar, günlerinin büyük kısmını onlarla geçiriyor.