İspatlamayan iftiracıdır

“Arabama bıçak sapladılar” diyen Gülben Ergen, Erhan Çelik’i kızdırdı Ünlü sunucu “Görüntüleri yayınlamayan müfteridir, iftiracıdır ve artık bildiğiniz gibidir” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2017 Güncelleme 08 Ekim 2017, 00:30
İspatlamayan iftiracıdır

İÇİNDEKİLER

Eski eşler Gülben Ergen'le Erhan Çelik cephesinde kılıçlar çekildi. Aracının bıçaklandığını açıkladıktan sonra Erhan Çelik'e uzaklaştırma kararı çıkartan Ergen, ünlü spikeri kızdırdı. TRT'deki görevinden önceki akşam istifa eden Çelik, sosyal medyada açtı ağzını yumdu gözünü. Çelik, doğum gününde Ergen'in kendisine verdiği kartpostalın aynısını Tolga Duğles'e de hediye ettiğini öğrenince kartı sanatçının aracının sileceğine koyduğunu söyledi.



Gülben Ergen; Erhan Çelik, Yeşim Salkım ve Seren Serengil'i mahkemeye verdi.

Çelik, Ergen'e şu sözlerle yüklendi: "Sözde ev ve aracına yapılan saldırı kamera kayıtlarıyla mevcutmuş. Evliyken, evli biriyle ilişki yaşayıp bunun delilleri ile ortaya çıkması üzerine algıyı önce yıllardır husumeti olan kadınlara, ardından arabasındaki çiziklerden yola çıkarak 'arabam bıçaklandı' gibi abartılı durumlara getiriyor. Eviyle aracına saldırı görüntülerini vakit kaybetmeden yayınlamayan müfteridir, iftiracıdır ve artık bildiğiniz gibidir."