Gülben Ergen psikolojik destek alıyor

İzmirli evli işadamı Tolga Duğles ile ilişki yaşadığı iddia edilen Gülben Ergen, önceki gün Akaretler’deydi. Psikolojik danışmanlık veren bir merkeze giden şarkıcı, çıkışta görüntülenmemek için büyük çaba sarf etti.

Giriş Tarihi 02 Ekim 2017, 00:00 Güncelleme 02 Ekim 2017, 18:01
Gülben Ergen psikolojik destek alıyor

İÇİNDEKİLER

Evli iş adamı Tolga Duğles'la yaşadığı yasak aşk yüzünden zor günler geçiren Gülben Ergen, hukuk savaşı vermeye hazırlanıyor. Ergen bunun için psikolojik destek almaya başladı.

Yeşim Salkım ve Seren Serengil'in topa tuttuğu Gülben Ergen, bu duruma artık 'Dur' diyecek. Evli erkeklerle ilişki yaşayan kadınları teşhir etmek için açılan #kocamadokunma etiketi altında bir çok paylaşım yapıldı.

Bu paylaşımlarda sıkça yer alan Gülben Ergen, bunun için hukuksal bir savaş verecek. Yeşim Salkım ve Seren Serengil'e dava açacağı söylenen şarkıcı, vereceği bu savaş öncesi de destek almak için psikolojik danışmanlık merkezine gitti.

SORULARDAN KOŞARAK KAÇTI
Beşiktaş'ta bulunan bir klinikten çıkarken görülen şarkıcı, gelebilecek sorular yüzünden de panik yaşadı.

Mekan önüne çağrılan taksiye koşarak binen ve gazetecilerden kaçmaya çalışan Ergen'in, klinik içinde de "Gazetecilere burada olduğumu kim haber verdi?" diyerek ortalığı karıştırdığı öğrenildi.