Para saçtılar
Ünlü şarkıcıların alışveriş yarışı! Hadise, önceki gün 1 saatte 89 bin TL harcadı. Demet Akalın ise tatil için gittiği ABD’de taşlarla süslü bir çizmeye tam 39 bin TL verdi

Hadise ve Demet Akalın, alışveriş çılgınlığına tutuldu! Önceki gün kardeşi Derya Açıkgöz ile Zorlu AVM'ye giden Hadise, 1 saat içinde adeta para saçtı.

5 çift ayakkabı ve çizmeye 35 bin TL ödeyen popçu, 2 elbise için de 17 bin TL harcadı. Şıklığını tamamlamak için de 2 adet çanta alan Hadise'nin cebinden bunun için de 36 bin 400 TL çıktı. Şarkıcı, 88 bin 750 TL'lik alışverişle gardırobunu yeniledi.

ÇANTA : Bottega Veneta 22 bin 450 lira

ÇİZME : VALENTINO 8 BİN 850 LİRA

Elbise : Balmaın 9 bin 950 lira

RİHANNA'NIN İZİNDEN
Demet Akalın, kesenin ağzını açtı! Ünlü popcu, 11 bin dolara aldığı taşlarla süslü çizmeleriyle instagram'da bu pozu verip yine havasını attı.

Geçtiğimiz günlerde yakınlarıyla Amerika seyahatine çıkan Akalın, haftalar önce satın almak için ayırttığı çizmelerine de kavuştu.

Ünlü şarkıcı, Yves Saint Lauren marka çizmelere 11 bin dolar (yaklaşık 39 bin TL) ödedi.

Popçunun aylar öncesinden sipariş ettiği çizmeleri Rihanna da giymişti.