Murat Başoğlu FETÖ'nün kirli parasını ensest ilişki ile mi aklayacaktı?

Eşi Hande Bermek'i öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile aldattığı ortaya çıkan Murat Başoğlu hakkında yeni iddia! Hande Bermek'in FETÖ firarisi Ayhan Bermek'in kızı olduğu ortaya çıkmıştı. Ensest skandalının da FETÖ bağlantılı bir kumpas olduğu öne sürüldü!

Giriş Tarihi 24 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 24 Ağustos 2017, 15:56
Murat Başoğlu FETÖ’nün kirli parasını ensest ilişki ile mi aklayacaktı?

İÇİNDEKİLER



Murat Başoğlu, kısa bir süre önce, Bodrum'daki teknesinde bir kadınla öpüşürken görüntülendi. Daha sonra bu kadının, Murat Başoğlu'nun ağabeyinin kızı, yani yeğeni olduğu iddiası ortaya atıldı.

Fakat Başoğlu bu iddiayı kesin bir dille yalanladı. Ardından Başoğlu ilk olarak söz konusu kadını tanımadığını söyledi, daha sonra ise kadını tanıdığını, isminin ise Olga olduğunu öne sürdü.

HANDE BERMEK, AÇIKLAMASIYLA ŞAŞIRTMIŞTI
Yaşanan bu skandalın ardından gözler Başoğlu'nun eşi Hande Bermek'e çevrildi.

Murat Başoğlu'nun eşi Hande Bermek de konuya yönelik yaptığı açıklamada"Sadece bir insan değil, bir kadın, bir eş ve en önemlisi bir anne olarak yaşanan bu deneyimi sevgiyle kucaklayıp değerlendiriyorum. Biraz zamana ihtiyacım var" dedi.

İDDİALARIN AKSİNİ KANITLAYAMADI
Murat Başoğlu, bu süreçte basın mensuplarına, ''Açıklama yapacağım, hukuksal mücadeleye girişeceğim, yayın yasağı getireceğim'' demesine karşın iddiaların aksini kanıtlayacak bir girişimde bulunmamıştı.

Selçuk Kabadayı ile evli olan Burcu Başoğlu Kabadayı'nın da suskunluğa bürünmesi, iddiaları yalanlamaması dikkatlerden kaçmadı.

Murat Başoğlu'nun bu açıklamalarının hemen ardından 15 yıllık eşi Hande Bermek'i aldattığı Burcu Başoğlu Kabadayı'nın eşi Selçuk Kabadayı'nın avukatından özel açıklamalar geldi.

Avukat Handan Yazıcıoğlu, günlerdir konuşulan ensest ilişki dedikodularına da son noktayı koydu.

Handan Yazıcıoğlu, ''Burcu Başoğlu Kabadayı, Murat Başoğlu'nun öz ağabeyinin kızıdır. Bunun altını çiziyorum. Kendisi özbeöz yeğenidir. Gazetelerde çıkan fotoğraflar dışında başka kanıtlarımız da var. Müvekkilim Selçuk Kabadayı maddi ve manevi tazminat olarak 1 Milyon TL talep ediyor. Bugün Anadolu Adliyesi'ne boşanma dilekçemizi sunduk. 6. Aile Mahkemesi Dosya Numarası: 2017/ 673'tür. Bu sürece yargı karar verecek. O yüzden şu an açıklama yapmak çok doğru değil. Tüm delillerimiz dosyamızda. İş yargıya intikal etmiştir'' dedi.

Ayhan Bermek, bir dönem Fetullahçı simaların iş dünyasındaki önde gelen isimlerinden biriydi.



ASLINDA FETÖ FİRARİSİNİN KIZI ÇIKTI
Eşinin kendini aldatmasıyla dünyası yıkılan Hande Bermek aslında kamuoyunun çok yakından tanıdığı bir isim...

Hande Bermek, spor camiasının yakından tanıdığı Türkiye Futbol Federasyonu'nda uzun süre önemli görevler üstlenen ünlü iş adamı Ayhan Bermek'in kızı...

17 Aralık sonrası FETÖ'nün kanalı Bugün TV'ye, kendisi gibi Gülen'e yakınlığıyla bilinen İhsan Kalkavan'la birlikte çıkmış ve o dönem başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan'ı tehdit etmiş ve "Hizmeti dağıtamazsınız, siz kimsiniz?" şeklinde sözler sarf etmişti.

FETÖ'cü Bermek, mal varlığını da skandal ilişkisi ile gündeme gelen damadı Murat Başoğlu'nun üzerine yapmıştı.



ENSEST SKANDALI FETÖ PARALARINI ALMAK İÇİN HAZIRLANAN BİR TEZGAH MI?

Murat Başoğlu ile Burcu Başoğlu Kabaday arasındaki ensest ilişki günlerdir Türkiye'nin gündemine otururken, olayla ilgili çok çarpıcı bir iddia gündeme geldi.

Milliyet yazarı Ali Eyüpoğlu'nun Beyaz TV'de yayınlanan "Beyaz Magazin" programında yaptığı açıklamalar olay yarattı.

Ali Eyüpoğlu, ensest ilişki skandalının aslında FETÖ ile bağlantılı bir kumpas olabileceğini ima etti.

Eyüpoğlu; "FETÖ firarisi kayınpeder Ayhan Bermek mal varlığını, koruma altına almak için damadının üzerine yaptı." iddiasında bulundu.

Programda, Murat Başoğlu'nun da FETÖ'nün kirli parasını, kendisi üzerine yapılan mal varlığını Burcu Başoğlu Kabadayı üzerine aktararak aklamaya çalıştığı öne sürüldü.