Denizin ortasında ihanet

Murat Başoğlu, sonunda faka bastı! Bugüne kadar adı sürekli çapkınlıkla anılan ünlü sunucu, önceki gün Bodrum’da ihanetin kitabını yazdı. Evli ve 1 çocuk babası Murat Başoğlu, önceki gün Yalıkavak açıklarında gizemli bir güzelle ‘aşırı samimi’ anlar geçirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2017 Güncelleme 31 Temmuz 2017, 01:07
Denizin ortasında ihanet

İÇİNDEKİLER

Sosyetik hande Bermek'in eşi ünlü sunucu Murat Başoğlu, Bodrum'da yılın ihanet skandalına imza attı. 2003 yılında işadamı Ayhan Bermek'in kızı Hande Bermek ile dünya evine giren Başoğlu'nun geçtiğimiz yıl oyuncu Buse Narcı'ya sosyal medya üzerinden aşk mesajları gönderdiği iddia edilmiş ancak bu iddia kanıtlanamamıştı. Tatil için Bodrum'a giden 49 yaşındaki sunucunun uslanmadığı ise önceki gün ortaya çıktı.


Yasak aşıklar, gündüz vakti olmasına aldırış etmeden teknede aşırı samimi anlar yaşadı.

GÖZLER EŞİ HANDE BERMEK'TE
Yalıkavak'ta demirli sürat teknesinde kendisinden yaşça küçük bir güzelle görüntülenen Başoğlu'nun eşini aldattığı anlar saniye saniye objektiflere yansıdı. Kumral kız arkadaşıyla samimiyeti bir hayli ilerleten çapkın sunucu, görüntülendiğinden habersiz 'aşırı samimi' dakikalar yaşadı. Evli ve 1 çocuk babası Murat Başoğlu, sevgilisine uzun süre sarıldı. Alkolün de etkisiyle kendinden geçen Başoğlu ile kumral güzel, birbirlerini öpmeye doyamadı. Dakikalarca öpüşen ikili, teknenin sol tarafındaki koltuklara yatıp ihanetin kitabını satır satır yazmaya devam etti. Başoğlu'nun objektiflere yansıyan bu görüntülerle eşini aldatması anbean belgelenirken gözler, Hande Bermek Başoğlu'na çevrildi.


Tam 14 yıldır evli olan Murat Başoğlu ile Hande Bermek'in bir oğlu var.

DOĞAN SAVAŞ