Kutluaylara savaş açtı

İbrahim Kutluay’la ihanet nedeniyle boşanmak üzere olan Demet Şener, kayınvalidesi ve kayınpederine de sitem etti. Şener, Meral ile Burhan Kutluay’ın kendisine sırt çevirdiğini dile getirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Temmuz 2017 Güncelleme 29 Temmuz 2017, 00:00
Kutluaylara savaş açtı

İÇİNDEKİLER

Babası Fikret Şener'in 9. ölüm yıl dönümü nedeniyle merhum babasının bir fotoğrafını instagram'da paylaşan Demet Şener, duygulandırdı... 11 yıllık eşi İbrahim Kutluay ile boşanma sürecinde yaşadığı zorluklara değinen eski manken, "Şu an yanımda olmanı öyle isterdim ki" diyerek babasına seslendi... Demet Şener, kurduğu şu cümlelerle de hem İbo'ya hem de tüm Kutluay Ailesi'ne şöyle sitem etti:

BABASINA DUYGUSAL MEKTUP...
"Sanki suçlu benmişim gibi bütün bunları yaşamak çok ağır geliyor... Bu dönemde yanımda 3-5 dostum ve ailem dışında kimse kalmadı. O 'dünürüm, dünürüm' diye sarıldığınız aile de kalmadı... Ne garip değil mi dünya baba? Belki oralar daha huzurludur... 'En yakınım' deyip sana bu kadar kötülük yapan da yoktur... Seni böyle yapayalnız bırakan da... Ama sen bu kızını o kadar güçlü o kadar gururlu yetiştirmişsin ki... Biz her şeye rağmen iyiyiz ve çok daha iyi olacağız."


Şener, dün kurduğu cümlelerle Kutluay'ın annesi Meral Hanım ile babası Burhan Bey'in kendisini hiç aramadığını ima etti.