Gizli kalmasın

Tuba Büyüküstün ile ‘Gizli Kalsın’ adlı mekanın sahibi Umut Evirgen birlikte görüntülendi. İkili panikledi. Ünlü işletmecinin silahlı korumaları, muhabirimiz Aydın Hamza’ya silah çekti. Terör estiren işadamı ile adamları tutuklanarak cezaevine gönderildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Haziran 2017 Güncelleme 23 Haziran 2017, 01:32
Gizli kalmasın

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ile aşk yaşadığı iddia edilen ünlü işletmeci Umut Evirgen, terör estirdi. Gazetecilere saldıran ünlü işletmeci ve korumaları için hesap vakti geldi. Büyüküstün, kendisi gibi oyuncu olan Onur Saylak ile 6 yıllık evliliğini 5 Haziran'da bitirdi. Güzel oyuncunun, ünlülerin akın ettiği Emirgan'daki La Boom ve Gizli Kalsın'ın nişanlı olan işletmecisi Umut Evirgen ile aşk yaşadığı iddia edildi. Yasak aşk, geçen Pazar günü çirkin bir saldırı olayıyla gündeme geldi. Büyüküstün, ünlü işletmecinin mekanına gitti. Evirgen ile birlikte yemek yedi. Büyüküstün ve Evirgen, aralarında muhabirimiz Aydın Hamza'nın da bulunduğu gazeteciler tarafından fotoğraflanınca panikledi. Bunun üzerine Evirgen'in silahlı korumaları devreye girdi. 2 kişi, lüks bir ciple, görevini yapan gazetecileri 500 metre boyunca takip etti. Ardından araçtan inen takım elbiseli korumalar, muhabirlerin kafasına silah dayayarak 20 bin liralık fotoğraf makinelerini gasp etti. Skandal ise muhabirimiz Aydın Hamza ile diğer gazetecilerin Evirgen ve korumalarından şikayetçi olmasıyla patlak verdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ise harekete geçti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan işletmeci Umut Evirgen ile gazetecilerin fotoğraflarını gasp eden korumaları Doğan Akbaş ile Ahmet Fatih Baltacı önceki akşam Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Umut Evirgen ve diğer iki şüpheli çıkarıldıkları mahkemece "nitelikli yağma" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün hakkında ise herhangi bir işlem yapılmadığı öğrenildi.

HESAP VAKTİ
Gazetecilere saldıran Evirgen ile korumalarının tutuklanması, sosyal medyanın gündemine yerleşti. Bazı yorumlar şöyleydi:
Hesap vakti geldi.
Yazıklar olsun.
Şehir eşkıyaları...
Kaçamadan yakalandılar.
Adalet yerini bulacak.
İşini yapan gazetecileri saldıranlar en ağır cezayı almalı.
Umut yok!
Adaletten kaçış yok.
Foto-şok oldular!


Evirgen'in korumaları tarafından saldırıya uğrayan muhabirimiz Aydın Hamza, yasal hakkını sonuna kadar kullanacağını söyledi.