Kural davası!

Prof. Dr. Orhan Kural’dan Cem Yılmaz’a yeni bir dava geldi! Ünlü profesör, şovmenin son projesi ‘Deli Aşk’ta gençleri sigaraya özendirdiğini iddia edip soluğu yine savcılıkta aldı..

Giriş Tarihi 30 Mart 2017, 00:00 Güncelleme 30 Mart 2017, 00:00
Kural davası!

İÇİNDEKİLER

Daha önceki hemen hemen her projesinde Cem Yılmaz'a dava açan Prof. Dr. Orhan Kural, 'kuralını' bozmadı. Sigara düşmanlığıyla bilinen ünlü profesör, Yılmaz'ı 'Deli Aşk' filminde sigara reklamı yaptığı gerekçesiyle şikayet etti. Kural, savcılığa sunduğu ifadesinde "Cem Yılmaz, yapımcısı olduğu 'Deli Aşk' filminde kendisinin göründüğü 2 dakika 30 saniye sırasında 26 saniye resmen sigara reklamı yapıyor" ifadelerini kullandı.

'ÜCRET ALIYOR' İDDİASI
Filmde sigaranın yanı sıra alkole de yönlendirme yapıldığını öne süren Prof. Dr. Orhan Kural, Filmde bariz bir alkole yönlendirme olduğunu söyledi. Orhan Kural, "Cem Yılmaz dertlerden ve hastalıklardan kurtulmanın tek çaresi olarak alkolü önermekte ve kendisi de alkol almaktadır" dedi. Prof. Kural, ünlü komedyenin sigara ve alkolün gizli reklamını yapması karşılığında firmalardan ücret aldığını da iddia etti. Cem Yılmaz ise konuyla ilgili şimdilik sessiz...


* Prof. Kural, Yılmaz'ın bir psikoloğu oynayıp aynı zamanda yapımcısı olduğu filmde sigara ve alkole yönlendirme olduğunu savunuyor.