Takvim ödüle doymuyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mayıs 2016 Güncelleme 18 Mayıs 2016, 00:00
Takvim ödüle doymuyor

İÇİNDEKİLER

Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) tarafından bu yıl 22'ncisi düzenlenecek olan Altın Objektif Ödülleri'ni kazanan isimler belli oldu. 30 Mayıs Pazartesi akşamı L'era Fresca ile Baysaş İstanbul 216'nın sponsorluğunda Taksim CVK Park Bosphorus Hotel'de düzenlenecek olan ve en iyilerin ödüllendirildiği törende Takvim Gazetesi de kural bozmadı. en iyiler belirlendi Her sene olduğu gibi bu yıl da haberleriyle magazin gündemine damga vuran Takvim, 2 ödülle gururlandı. Aydın Hamza'nın Fatih Aksoy'un Burcu Bingöl'le yaşadığı 4 yıllık yasak aşkı belgeleyen haberi, 'Yazılı Basın En İyi Haber' ödülüne layık görüldü. Deniz Bayar'ın İdil Fırat ile Engin Öztürk aşkını ortaya çıkaran fotoğrafı ise 'Yazılı Basın En İyi Fotoğraf' ödülünü aldı.



13 Eylül 2015'teki Deniz Bayar imzalı haber, aylardır konuşulan ancak belgelenemeyen İdil Fırat ile Engin Öztürk aşkının ilk belgesiydi.



3 Ekim 2015'te Aydın Hamza'nın imza attığı bu haber, ünlü yapımcı Fatih Aksoy'un oyuncu Burcu Bingöl'le yasak aşkını ortaya çıkarmıştı.