Dostluğa UZANdı

Alara Koçibey, olaylı bir şekilde boşandığı Cem Uzan ve Uzan'ın yeni eşi Fanny Blanchelande ile dost oldu. Koçibey, Fransız güzelle dostluklarını instagram'da da sergiledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Aralık 2015 Güncelleme 04 Aralık 2015, 01:29
Dostluğa UZANdı

İÇİNDEKİLER

SON 10 yılın en olaylı boşanma davalarından biri Alara Koçibey ve Cem Uzan arasında yaşandı. Koçibey; Uzan'ı şiddet uygulamak ve kendisini aşağılamakla suçlamıştı. Kaçak iş adamı ise Koçibey'in çocuklarını kaçırdığını iddia etmişti. Daha sonra aradaki sular duruldu ve 13 yıllık evli çift, Nisan 2011'de resmi olarak boşandı. 2 çocukları için arkadaşlıklarını sürdürme kararı alan Alara Koçibey ve Cem Uzan, Paris ve St. Tropez'de de sık sık bir araya geldi.

ŞÜKRAN GÜNÜ KUTLAMASI
Sosyetik güzel, eski eşinin 2012'de evlendiği Fanny Blanchelande ile de dost oldu. Çocukları Paris ve Renç'in de çok iyi anlaştığı Fransız güzelle Paris'e her gittiğinde bir araya gelen Alara Koçibey, instagram'dan bu dostlugu gözler önüne serdi. Sosyetik güzel, önceki gün instagram'da Şükran Günü ile ilgili esprili bir paylaşım yaptı. Alara Koçibey'in paylaşımına Fanny Blanchelande'den 'gülücüklü' bir yorum geldi. Sosyetik güzel de karşılık olarak Fransız güzelin Şükran Günü'nü kutlayarak "Aramızda sorun yok" mesajı verdi.



ÇOCUKLARI DA ÇOK SEVİYOR
Alara Koçibey'in Uzan'la evliliğinden olan çocukları Paris ve Renç de, babalarının yanına her gittiğinde kuşkusuz Fanny Blanchelande ile bir araya geliyor. Paris ile Renç'in de Fransız tasarımcıyı çok sevdiği biliniyor.




ÖZGE GÜRCAN