Kaçaklar!

Ünlüler, İstanbul'dan bir bir kaçmaya başladı. Sezonu Mykonos'ta açan isimlerin fazla olması, 'Yunan Adaları, bu sene Bodrum ve Çeşme'nin pabucunu dama attıracak' dedirtti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Haziran 2015 Güncelleme 13 Haziran 2015, 00:00
Kaçaklar!

İÇİNDEKİLER

SEÇİMLERİN bitmesi ve düzelen havalarla birlikte magazin ve sosyete dünyasının ünlü isimleri İstanbul'dan kaçtı. Bodrum'da henüz sezon hazırlıkları sürerken mekanların boş olduğu dikkat çekti. Çeşme de tıpkı Bodrum gibi yeni yeni dolmaya başladı. Sezonun ilk günlerinde ünlülerin tercih ettiği başlıca yer Yunan Adaları'nın en popülerlerinden Mykonos oldu.

DİREK SEFERLER BAŞLAMADI
Henüz İstanbul'dan Mykonos'a direk uçuşlar başlamadığı için kimileri Komşu'ya tekneyle kimileri Atina üzerinden uçakla gitti. Bodrum ve Çeşme'ye göre daha ucuz olduğu için tercih edilen Yunan Adaları'na ünlülerin gitme sebebi ise 'gazetecilerden uzak olması.' Daha sezonun ilk günlerinde Eda Taşpınar, Selin İmer, Şeyma Subaşı ve Açelya Samyeli Danoğlu gibi birçok ismin Mykonos'ta olması "Yunan Adaları, bu yaz da Bodrum ve Çeşme'nin pabucunu dama attıracak" yorumları yaptırdı.