Serdar ağa!

Nil Karaibrahimgil, önceki gün eşi Serdar Erener'le Akmerkez'deydi. Kıvrık paçaları, kasketi ve omzuna attığı ceketle dikkat çeken ünlü reklamcı için 'Serdar Ağa' esprisi yapıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mayıs 2015 Güncelleme 12 Mayıs 2015, 00:00
Serdar ağa!

İÇİNDEKİLER

Pop müziğin 'Özgür Kız'ı Nil Karaibrahimgil ile reklamcı eşi Serdar Erener, önceki gün Akmerkez'de objektiflere takıldı. 2010 yılında Nil Nehri kenarında yaptıkları evliliklerinden 1 yıl önce çocuk sahibi olan ünlü çift, alışveriş merkezine kalabalıktan kurtulmak için sabah saatlerinde gitti. Nil Karaibrahimgil ile Serdar Erener, mağazaları dolaştıktan sonra soluğu bir kitapçıda aldı.

NİL DE GÖZLÜKLENDİ
Gazetecileri görünce kibarca gülümseyen ünlü çift, sorular karşısında ise sadece "Kolay gelsin" demekle yetindi. Her zaman renkli giyim tarzıyla görmeye alışık olduğumuz Nil Karaibrahimgil, bu kez eşi gibi pastel tonları tercih etti. Numaralı gözlüğüyle de dikkat çeken ünlü şarkıcının, son dönemde yaptığı düzenli spor sayesinde fazla kilolarından da kurtulduğu gözlendi. Serdar Erener ise giyim tarzında kural bozmadı.
tarzını konuşturdu!

Yeşil renkli pantalonunun kıvrık paçaları
ve uçları eskimiş ayakkabılarıyla her zamanki gibi özensiz tarzını sergileyen ünlü reklamcı, alışveriş boyunca başından hiç çıkarmadığı kasketiyle de dikkat çekti. Serdar Erener'in kıyafeti kirli sakallarıyla da tamamlanınca da ortaya ilginç bir tarz çıktı. Ceketini de omzuna atan Erener'in bu halini görenler "Serdar Ağa, Akmerkez'de" esprileri yapmadan geçemedi.