Şiddetli boşanma

Emel ile Erdal Acar'ın 19 yıllık evliliği; 5 dakikada bitti. Aldatılmaya sürekli göz yuman Emel Hanım, iddiaya göre eşi tarafından şiddet görünce soluğu mahkemede aldı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2014 Güncelleme 19 Eylül 2014, 01:26
Şiddetli boşanma

İÇİNDEKİLER

Bir dönem çapkınlıklarıyla magazin gündeminden düşmeyen Erdal Acar, 19 yıl önce Emel Acar'la evlenip aile babası oldu. 1993 Türkiye Güzeli de olan eşinden 2 çocuğu bulunan sosyetik işadamı, son aylarda yine 'çapkınlık' dedikodularıyla magazin kulislerinde adından söz ettirdi. Dedikodulara göre Emel Acar, çocukları için ihanetlere göz yumdu ve yuvasını yıkmadı. Ancak geçtiğimiz aylarda yaşanan bir olay bardağı taşıran son damla oldu.

HİÇBİR MADDİ TALEPTE BULUNMADI
İddiaya göre Erdal Acar, bir gece yarısı öfkesine yenik düşerek eşini feci şekilde dövdü. Yüzü gözü şişen Emel Acar, bu dayak olayından kimsenin haberdar olmaması için dışarıya adım bile atmadı. Sosyetik güzel, davetlere katılmamakla kalmayıp sosyal medyadan yaptığı fotoğraf paylaşımlarına da ara verdi. İhanetleri affedip şiddeti sineye çekmeyen Emel Acar, boşanmayı isteyen taraf oldu. Sosyetik güzel, mahkemede Erdal Acar'dan maddi ve manevi hiçbir talepte bulunmadı.