Aşk siperi

Merhum Ceyla Gölcüklü'nün eski eşi Shery Şahnavaz ile sosyetik Elif Dürüst önceki gece faka bastı. Dürüst'ün arabasında yakalanan ünlü işadamı torpidoya siper aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Temmuz 2014 Güncelleme 19 Temmuz 2014, 01:32
Aşk siperi

İÇİNDEKİLER

Son dönemde haklarında aşk dedikodusu çıkan Shery Şahnavaz ve Elif Dürüst, bu iddiaları yalanladıktan bir kaç gün sonra objektiflere yakalandı. Şahnavaz ve Dürüst, önceki gece aynı araçla Kuruçeşme The Bar adlı mekandan çıkarak Ulus istikametine doğru yola koyuldu. Objektifleri fark eden işadamı Shrey Şahnavaz, Elif Dürüst'ün aracının ön koltuğuna tam siper yatarak yüzünü gizledi. Sosyetik güzelin talimatıyla 'U' dönüşü yaparak Kuruçeşme istikametine dönen araç bir kez daha gazetecilerle karşı karşıya gelince Azeri işadamı bu kez neredeyse aracın içinde yatma pozisyonu aldı.

SİTEYE SIĞINARAK KURTULDULAR
Son sürat Ortaköy'e doğru ilerlerken tüm trafik kurallarını hiçe sayan ikili, daha sonra Boğaz Köprüsü'nün ayaklarında yer alan Koru Sitesi'ne sığındı. Kovalamaca esnasıda Elif Dürüst'ün aracının hemen arkasında Şahnavaz'ın merhum eşi Ceyla Gölcüklü'nün kullandığı 'CEY' plakalı aracın yer alması dikkatlerden kaçmadı.

HALiL ÇiLiNGiR