Asabi Fahriye!

Fahriye Evcen, Bebek'te esti gürledi. Oyuncu, kendisinden yardım isteyen yaşlı bir kadını azarlayarak kovdu. Herkes şaşkın şaşkın onu izledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2014 Güncelleme 25 Mayıs 2014, 01:55
Asabi Fahriye!

İÇİNDEKİLER

Özcan Deniz'le yaşadığı aşk sayesinde şöhreti yakalayan Fahriye Evcen, önceki gün sinirli tavırlarıyla görenleri şaşkına çevirdi.

Bir arkadaşıyla birlikte gittiği Bebek Kahve'de yaklaşık 5 saat oturan Evcen, bol bol limonlu ıhlamur içti. Son dönemde yer aldığı projelerde istediği başarıyı yakalayamayan Fahriye Evcen, asabiyet yaptı.

Arkadaşıyla sohbet ettiği sırada mekanın önünden geçen yaşlı bir kadın masa masa gezerek yardım istedi. Sıra güzel oyuncunun masasına geldiğinde ise kıyamet koptu. Yaşlı kadını azarlayan Evcen, daha sonra masadan kovdu.

Üzgün bir şekilde masadan ayrılan yaşlı kadın ise apar topar mekanı terk etti. Sinirli tavırlar sergileyen Fahriye Evcen'i gören diğer müşteriler ise şaştı kaldı. Görüntülendiğini farkeden oyuncu, daha sonra apar topar mekanı terk ederek hızla evinin yolunu tuttu.

ŞÖHRET OLMUŞ AMA İNSAN OLAMAMIŞ

Ünlü oyuncudan azar işiten yaşlı kadın, "Şöhret olmuş ama insan olamamış. Allah kimseyi bunların eline düşürmesin" diye tepki gösterdi.

AYDIN HAMZA