Kaçaklar

9 günlük bayram tatilini fırsat bilen ünlüler; soluğu uzak diyarlarda aldı. Şeyda Coşkun Vietnam'a; Arzu Sabancı, Los Angeles'a, Şirin Yalçın ise Londra'ya gitti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ekim 2013 Güncelleme 13 Ekim 2013, 02:37
Kaçaklar

İÇİNDEKİLER

Her tatilde olduğu gibi 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde de soluğu yurt dışında alan ünlüler; uzaklara kaçtı. Çoğu sosyetiğin tercihi ABD oldu. En pahalı uçuşa ise Aslı Şen imza attı.

Ünlü yaşam koçu Şeyda Coşkun, bayram tatili için Vietnam'a gitti. Egzotik ülkenin tadını çıkartan Coşkun, tatil pozlarını da sosyal medyada paylaşıyor.

Her uzun tatilde soluğu ABD'de alan Arzu Sabancı, kural bozmadı. Sabancı, eşi Ömer Bey ile Los Angeles'ta.

AİLECE İNGİLTERE'DE
Cemiyet hayatının gözde isimlerinden Şirin Yalçın; eşi Neşet Bey, oğlu Alihan ve kızı Ayşe'yle soluğu İngiltere'de aldı. Şirin Hanım, Londra Hyde Park'ta bu samimi pozu vermeyi de ihmal etmedi.

EN PAHALI UÇUŞ!
Birkaç gün önce Londra'ya giden Aslı Şen, Los Angeles'a geçti. Dünyanın en pahalı yolcu uçağı Airbus a380'i tercih eden Şen, bu uçuşu için yaklaşık 20 bin lira ödedi.

YUNANİSTAN TUTKUNU
Güzel oyuncu Pınar Altuğ, bayram tatilinde yaz boyunca sık sık gittiği Yunanistan'ı tercih etti. Altuğ, eşi Yağmur Atacan ve kızı Su ile Knidos Adası'nda.

MİAMİ'DE ALIŞVERİŞ
Hande Acar, eşi Erdinç Bey ve iki çocuğuyla Miami'nin yolunu tuttu. Hande Hanım, günlerinin büyük kısmını burada ailesiyle alışveriş yaparak geçiriyor.