Ustalar

MGD 19. Altın Objektif Ödülleri Töreni; önceki akşam yapıldı. Ödül almak için geceye katılan ustalar; törene gitmeyen genç meslektaşlarına 'Geldiğiniz yeri unutmayın' mesajı gönderdi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Haziran 2013 Güncelleme 01 Haziran 2013, 02:01
Ustalar

İÇİNDEKİLER

Bu yıl 19.'su düzenlenen Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) Altın Objektif Ödülleri Töreni; önceki akşam Ataköy Sheraton Otel'de düzenlendi. Vodafone, Mobiltel&Mobaks, L'era Fresca, Tadelle, Gurman ve Bakırköy Belediyesi'nin sponsor olduğu gecede; Takvim de 3 ödül aldı. atv'nin de 8 ödüle layık görüldüğü geceye; 'Yaşam Boyu Meslek Ödülleri' alan ustaların sitemleri damga vurdu. Ustalara ödüllerini veren prodüktör Şahin Özer; şunları söyledi:

'40 YILDIR TÜKENMEDİK!'
"Magazin gazetecileri sayesinde şöhreti kucaklayan isimlerin; bu geceye katılıp basın mensuplarıyla yan yana olması gerekirdi. Ben ömrüm yettiğince bu gecede yer alacağım." Oyuncular Erhan Yazıcıoğlu ve Selda Alkor da; benzer cümleleri kurarken iki usta sahnede 'tükenmişlik sendromu' yaşadığı için rol aldığı diziden ayrılan Meryem Uzerli'ye sitem etti. Yazıcıoğlu ve Alkor; "Biz 40 yıldır bu işin içerisindeyiz ama tükenmedik. Önemli olan; insanın geldiği yeri unutmaması" dedi.

SUBAŞI VE SUNAL SAHNEDE YILDIZDI
Gecenin sunuculuğunu ünlü oyuncular Hande Subaşı ve Ali Sunal yaptı. İkili; şıklıkları, sempatik tavırları ve sunuculuktaki başarılarıyla gecenin en önemli isimlerindendi.

TAKViM'iN GURUR GECESi
Muhabirlerimiz Aydın Hamza, Kahraman Durak ve Ufuk Özcan; imza attıkları haberlerle basın alanında verilen ödül listesine isimlerini yazdırdı.

ATV ÖDÜLLERE AMBARGO KOYDU
En İyi Kadın Program sunucusu (Esra Erol)
En İyi Erkek Program Sunucusu (Kenan Işık)
En İyi Drama Dizisi Kadın Oyuncusu (Bergüzar Korel- Karadayı)
En İyi Drama Dizisi Erkek Oyuncusu (Kenan İmirzalıoğlu- Karadayı)
Yaşam Boyu Meslek Onur Ödülü (Erhan Yazıcıoğlu) MGD ÖZEL BAŞARI ÖDÜLÜ
(Kurtlar Vadisi Pusu)
Çetin Tekindor (Karadayı)

'En İyi Albüm' ödülü alan Ferhat Göçer, gecede bir de şarkı söyledi.

Gökhan Tepe; 'En İyi Erkek Yorumcu' ödülüne layık görüldü.