Ana kraliçelerden süper final

Mercedes Benz İstanbul Fashion Week'e Çağla Şikel ve Güzide Duran damga vurdu. İki çocuk annesi olan modeller podyumda fırtına gibi esti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mart 2013 Güncelleme 17 Mart 2013, 00:00
Ana kraliçelerden süper final

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da gerçekleştirilen moda şenliği Paris podyumlarını gölgede bıraktı. Birçok ünlü modacının tasarımlarının sergilendiği defilelere podyumların iki kıdemli ismi damga vurdu. Emre Altuğ'la evliliğinden iki çocuğu olan Çağla Şikel, Tuvana Büyükçınar ve Cengiz Abazoğlu defilelerinde podyuma çıktı. Giyilmesi cesaret isteyen kıyafetleri başarıyla taşıyan Şikel, hem düzgün fiziğiyle hem de podyumdaki zarafetiyle herkesi büyüledi.

YERLİ MELEKLER BÜYÜLEDİ
Defilelerin son gününde podyumda boy gösteren Güzide Duran da süper finali tamamlayan isim oldu. Adnan Aksoy'la mutlu bir evliliği olan ve iki çocuğu bulunan Duran, uzun bir aradan sonra podyumda arz-ı endam etti. Mercedes Benz Fashion Week'in 4. gününde Özgür Masur defilesine adeta ünlü yağmuru oldu. Defilenin ağır toplarından olan Güzide Duran, yıllara meydan okuduğunu gözler önüne serdi.

AŞIKLARA ALKIŞ
Özgür Masur defilesinde mankenlerden fazla ilgi çeken isimler Kenan Doğulu ve Beren Saat oldu. Defileyi yakından takip eden aşıkların, defile salonuna girişinde alkışlanmaları ise dikkat çekti.

İKONCAN DAYANIŞMASI
Deniz Berdan'ın Fashion Week kapsamındaki defilesine sıradışı saç modelleri ve makyajlar damga vurdu. Başka bir İkoncan Eda Taşpınar da defileyi izleyerek Berdan'a destek verdi. Deniz Berdan'ın kızı Begüm de defilede boy gösterdi

MiNi ŞOV
* Defileleri takip eden ünlü isimler, seksi kıyafetleriyle podyum dışında mini bir şova imza attı.
* İkoncan İvana Sert, yeni moda gözlüğü ve süper minisiyle dikkat çekti.
* Cengiz Abazoğlu'nun eski baş mankeni Deniz Akkaya defileyi şık bir kıyafetle izledi.
* Tuğba Coşkun ve kardeşi Şeyda, defilede görev alan mankenler kadar şıktı.
* Oyuncu Bade İşçil, modayı yakından takip etti. İçşil, süper minisiyle kendisine güvenini gözler önüne serdi.
* Cem Yılmaz'ın modacı eşi Ahu Yağtu da defileleri yakından takip etti. Yağtu, kafasındaki şapka için, "Anneannemin 50 yıllık şapkası, Yıllardır özenle sakladım" dedi.

HALiL ÇiLiNGiR - UFUK ÖZCAN