Dağ çıkarması

Hafta sonu ünlülerin adresi; Uludağ oldu. Beyazıt Öztürk'ten Mine Kalpakçıoğlu'na kadar herkes; beyaz zirvede keyifteydi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ocak 2013 Güncelleme 07 Ocak 2013, 02:00
Dağ çıkarması

İÇİNDEKİLER

Uludağ'da her geçen gün artan kar kalınlığı; bölgeyi ünlülerin gözdesi yaptı. Hafta sonu iş, sanat ve sosyete dünyasının birçok ünlü ismi dağda keyif çattı. Garanti Bonus sponsorluğunda ve Plus Event tarafından organize edilen Bonus Show Masters yarışları da Uludağ'a ayrı bir hareketlilik kazandırdı.

TATİL ZAMANI...
Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk'ten Yılmaz Morgül'e; Selim Hamamcıoğlu'ndan Mine Kalpakçıoğlu'na kadar birçok isim; tatilin tadını çıkarttı. Renkli görüntülerin yaşandığı Uludağ; kış boyunca hafta sonlarının en gözde adresi olacak gibi...

BEYAZ'A HÜCUM!
Şovmen Beyazıt Öztürk, Uludağ'da en çok ilgi gören isimlerin başında geldi. Kalabalıktan kaçmak için sabahın erken saatlerinde piste çıkan ünlü komedyen, kayak sporundaki başarısını da Uludağ tatilinde göstermiş oldu.

YAŞASIN KAYDIM
Uludağ'da
hem iş hem tatil yapan şarkıcı Yılmaz Morgül, gece sahnede gündüz ise pistteydi. Kayak kıyafetlerini giyip piste çıkan Morgül, önce kaydı ardından da "Yaşasın" diyerek bu mutluluk pozunu verdi.

AİLE BOYU TUTKUN
Kayak
tutkunu Gülay Kamaz, Uludağ'a kendisi gibi kayak aşığı oğlu Mert Kamaz ile birlikte gitti.