Kreş de beleş!

Daha önce giysileri ve telefonlarını bedavaya getiren Ebru Şallı Tan, beleşi sevdi! Şallı, twitter'da reklamını yapması şartıyla oğlunu İstinye'deki lüks bir kreşe bedava gönderdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ekim 2012 Güncelleme 07 Ekim 2012, 00:00
Kreş de beleş!

İÇİNDEKİLER

FIRSATI İYİ KULLANIYOR
Ebru Şallı Tan, reklam karşılığı bedava yaşama işini çok sevdi! 2 yıl önce Puma ile reklam anlaşması yapan Şallı, kendisinin ve tüm ailesinin gardrobunu Puma ürünleriyle baştan aşağı donatmıştı. Ebru Şallı, bunun karşılığında ise elinde sürekli Puma poşetleriyle poz verdi. Ünlü sunucu, Blackberry'nin bir davetinde 4 tane bedava cep telefonu alarak da olay olmuştu. Popülerliğini fırsata dönüştüren Ebru Şallı Tan, şimdi de oğlunun kreşini bedavaya getirdi.

BU İLK UYANIKLIK DEĞİL
Küçük oğlu Pars'ı İstinye'deki 'gymboree' adlı bir kreşe yazdıran Ebru Şallı Tan, yine uyanık davrandı. İddiaya göre; Şallı, twitter'da reklam yapması karşılığında oğlunu hiçbir ücret ödemeden kreşe gönderdi. Twitter'da 267 bin takipçisi olan Ebru Şallı Tan, sosyal paylaşım sitesinde daha önce de Saka Su, Swatch, Burberry ve Dr. Murad markalarının reklamını yapmıştı. O dönem; Şallı'nın bu firmalardan da bedava ürün aldığı iddia edildi.

* Puma'nın reklam yüzü olan Ebru Şallı Tan; hem kendi, hem eşi, hem de oğlu Beren'in giysilerini buradan aldı. Şallı, Blackberry'nin partisine katılarak da 4 tane bedava telefon sahibi oldu.