Deniz köpürdü

Geçtiğimiz günlerde adı Efe Duru ile anılan Fahriye Evcen, sevgilisi Özcan Deniz'i kızdırdı. Bu iddialara sinirlenen şarkıcı, Evcen'le evlilik fikrini rafa kaldırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Haziran 2012 Güncelleme 27 Haziran 2012, 01:51
Deniz köpürdü

İÇİNDEKİLER

AşklarI yılan hikayesine dönen Fahriye Evcen'e sevgilisi Özcan Deniz'den şok! Evcen'in geçtiğimiz günlerde Bebek Lucca'da sosyetik playboy Efe Duru ile görüntülenmesinin ardından yakışıklı şarkıcı, sevgilisinin evlilik hayallerini yıktı. Özcan Deniz, önceki gün bir çorbacıda buluşup kendisine evlenmesini tavsiye eden aranjör Yıldıray Gürgen ile arasında geçenleri twitter'da şöyle paylaştı:

FAHRİYE YIKILDI
"Evlilik yaşamak istediğim fakat ömür boyu sürmesini istediğim bir durum. Yani çok şey istiyorum. O yüzden 'olmuyor'u dostuma anlatmaya çalışıyorum. Yıldıray yeni evlenmiş ve karısına aşık bir adam olarak bizim de artık bekar takılmamızı istemiyor anlaşılan da nerde... Kelin merhemi olsa 'yani benim' kendi başına sürer." Fahriye Evcen'in ise bu sözler karşısında oldukça üzüldüğü öğrenildi.

EVLENME VAADiYLE KANDIRDI
Fahriye Evcen içinde öpüşme sahnesi olan İffet dizisini, Özcan Deniz'in "Bu projede rol alma seninle evleneceğim" vaadiyle geri çevirmişti.

İŞTE O ANLAR
Fahriye Evcen, geçtiğimiz gün Bebek Lucca'da sosyetik playboy Efe Duru ile görüntülenmişti. İşte Özcan Deniz ile Fahriye Evcen arasında çıkan evlilik krizi de bu fotoğraftan sonra başladı.