Şah damarı patladı!

Ajdar, Gülben Ergen'in cep telefonundan attığı 'Şah damarımsın' mesajından esinlenerek kolları sıvadı. Hiperstar, Deniz Seki ve Ergen'in haftalardır bitiremediği şarkıyı 2 günde tamamlayıp klip çekti

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Şah damarı patladı!
'Nane Nane' ve 'Çikita Muz' gibi şarkılarıyla sanal alemde olay yaratan Ajdar, herkesten hızlı çıktı. Gülben Ergen, meçhul sevgilisine 'Şah damarım' diye mesaj atarken yakalanmış, daha sonra da "Bunlar şarkı sözü. Deniz Seki yazdı" demişti. Ancak Hiperstar Ajdar, hem Deniz Seki'ye hem de Gülben Ergen'e fark attı. Çılgın şarkıcı, "Şah damarım" isimli bir şarkı yaptı.

Ajdar, klibini bile çektiği şarkısını dün bir televizyon programında söyledi. Ne olduysa bundan sonra oldu ve sanal alem yıkıldı! Ajdar'ın 'Şah Damarımsın' şarkısı internette tıklanma rekoru kırdı. Twitter'da en çok konuşulan konu olan Ajdar, "2 günde besteledim, 1 günde de klibi çektim" dedi. Gülben Ergen ve Deniz seki ise şarkıyla ilgili yorum yapmadı.

MEÇHUL SEVGİLİ ORTAYA ÇIKMADI
Gülben Ergen, geçtiğimiz ay, aynı arabada görüntülendiği meçhul erkeğin "Şoförü Ahmet" olduğunu açıklamıştı. Ancak aşk söylentilerinin önüne geçemedi.

TWİTTER ONU KONUŞTU
Gülben Ergen'in mesajlaştığı meğer Ajdar'mış.
Ajdar ve Şah damarımı beyin felçi geçirmek isteyenler izleyebilir:)
Kaçın Ajdar yine ortaya çıkmış!... Suriye istihbaratının bir intikam operasyonu kokusu alıyorum...
Ajdar yasaklansın. Sigaradan daha zararlı.
Şah damar Ajdar herkesi solladı ve Deniz Seki / Gülben ittifakı ellerinde patladı.
Gülben Ergen'e artık huzur yok.
Acun şu Ajdar'ı Survivor'a götürseydin bunlar başımıza gelmeyecekti.
Bu Ajdar'ı İsveçli bilim adamlarına vereceksin kobay olarak kullansınlar.