Orhan Gencebay, hakkında çıkan "Borsada tüm parasını kaybetti, iflas etti" haberlerine inat dudak uçuklatan bir yatırım yaptı. Usta sanatçı, Beşiktaş'ta halen yapımı süren Zorlu Center'dan bir rezidans daire satın aldı. Orhan Gencebay'ın dairesinin; B blok ve 8 katta olup Boğaz manzarasına
tamamen hakim olduğu öğrenildi.
YÜKLÜ MAL VARLIĞI
Yaptığı yatırım için yaklaşık 2 milyon dolar ödeyen Orhan Gencebay, şu anda Yeniköy'de bir yalı dairesinde oturuyor. Orhan Gencebay'ın diğer mal varlıkları ise şöyle: Etiler'de iki daire, Bodrum'da lüks villa, Unkapanı'nda ofis, Etiler'de villa, Mercedes ve Suziki marka birer otomobil, bankada Türk Lirası olarak yüklü miktarda nakit para.
SEViM EMRE TEŞViK ETTi
Usta sanatçıyı, gayrimenkule yatırım yapmaya teşvik eden isim; Gencebay'ın hayat arkadaşı Sevim Emre.
* Halen yapımı devam eden Zorlu Center'daki rezidans daireler; zenginlerin gözdesi oldu. Orhan Gencebay'ın yanı sıra; Beyazıt Öztürk ile Mehmet Ali Erbil'in de buradan rezidans aldığı söyleniyor.
AYDIN HAMZA



