150 milyon dolarlık boşanma!

NBA yıldızı Kobe Bryant'ın boşandığı eşine 75 milyon dolar ve 3 malikâneyi tazminat olarak verdiği öğrenildi.

Giriş Tarihi 22 Ocak 2012, 00:00 Güncelleme 22 Ocak 2012, 18:27
150 milyon dolarlık boşanma!

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz ay 10 yıl 8 aylık evliliklerini bitirme kararı alan NBA yıldız Kobe Bryant ile Vanessa'nın boşanma davalarına dair detaylar ortaya çıkmaya başladı. Buna göre, Vanessa 75 milyon dolarlık bir servetin sahibi olacak. 2001'de dünya evine giren çift, evlilik sözleşmesi imzalamadıkları için, evlilikleri sırasında edindikleri birikimin eşit olarak paylaştırılacağı açıklandı. Kobe Bryant'ın son 10 yıl içinde 150 milyon doları tutarında gelir elde ettiği bildirildi.

AFFEDİLDİ YİNE ALDATTI
Çifte yakın kaynakların bildirdiğine göre, Newport Beach bölgesindeki üç lüks ev de Vanessa'nın olacak. Bu üç evden birinde çiftin geçtiğimiz aya kadar birlikte yaşadığı belirtilirken, biri Vanessa'nın annesi tarafından kullanılıyor. Üçüncü evin inşaatının geçtiğimiz aylarda tamamlandığı, çiftin oraya yerleşmeden boşanma kararı aldığı da gelen bilgiler arasında. Vanessa Bryant, 2003'te kaldığı bir otelin 19 yaşındaki çalışanı Katelyn Faber'in Kobe aleyhine açtığı tecavüz davasında eşini desteklemişti. Yine genç çifte yakın kaynakların bildirdiğine göre, buna rağmen Kobe'nin eşini aldatmaya devam etmesi, bardağı taşıran son nokta oldu. Çiftin 8 yaşında Natalia ve 5 yaşında Gianna adlı iki kızı bulunuyor.

EŞİNİN EN ATEŞLİ TARAFTARIYDI
Vanessa, kızları Natalia ve Gianna ile L.A. Lakers maçlarını izliyor ve sürekli tribünden eşinin başarısı için tezahürat yapıyordu. Ancak çiftin arası son dönemde bozuldu.