Yok böyle gösteri

Şovlarıyla nefes kesen gösterinin önceki akşamki galasına Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de katıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Şubat 2011 Güncelleme 20 Şubat 2011, 00:00
Yok böyle gösteri

İÇİNDEKİLER

Dünyanın 21 farklı ülkesinde sergiledikleri şovlarla hayranlık kazanan "Cirque Du Soleil", önceki akşam İstanbullular'ın karşısına çıktı. Çikolata markası Lovells'ın resmi sponsoru, Akbank'ın ana sponsoru olduğu ve Pozitif organizasyonuyla gerçekleştirilen gösteri; Abdi İpekçi Arena'daydı. Yaklaşık 2 bin 500 kişinin hazır bulunduğu gala gecesine; Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de eşi Hayrunnisa Gül ile katıldı. Gül çiftine; İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da eşlik etti. Akrobit hareketlerin müzikle birleştirildiği "Cirque Du Soleil" gösterisi; 4 Mart'a kadar pazartesi hariç haftanın 6 günü Abdi İpekçi Arena'da İstanbullular ile buluşacak.

Ekipmanların ağırlığı 180 tondan bile fazla
* Çoğunluğunu Kanadalılar'ın oluşturduğu grupta; 20 farklı ülkeden sanatçılar bulunuyor. 180 tonu aşan kostüm ve ekipmanlar, 16 römorkla taşınıyor.
* Yaklaşık 5 bin çalışanı olan Cirque Du Soleil'in İstanbul'da sergiledikleri gösterileri "Saltimbanco", akrobasi ve cesaret gibi 8 farklı bölümden oluşuyor.


İş, sanat ve sosyete alemi geceye akın etti
Kanadalı grubu İstanbul'daki ilk gecesinde izleyenler arasında çok seçkin isimler vardı

Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, gösteriyi sevgilisi Ronit Gülcan ile birlikte izledi. Özgü Namal'ın yanında ise borsacı sevgilisi Başar Savur yoktu.