Etkinlik takvimi

İlk şubesi Gayrettepe'de açılan The Hunger, geniş mönüsü ile seçim yapmakta zorlarken minimalist dekorasyonu ile size huzur verecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Şubat 2011 Güncelleme 18 Şubat 2011, 14:23
Etkinlik takvimi

İÇİNDEKİLER

Doyurmaya geldi!
Dünya mutfağının yükselen trendi steak house'ların gözdelerinden The Hunger, Gayrettepe'de ilk şubesini açtı! Minimalist şıklığı yansıtan sade ve zarif çizgilerin hakim olduğu dekorasyonu, güleryüzlü servis anlayışı, dünya mutfağından örnekler sunan lezzetli ve doyurucu menüsü ile The Hunger şimdiden konuklarının vazgeçilmezi olmaya aday! The Hunger, 30'un üzerinde çeşidi barındıran mönüsü ile seçimlerinizi zorlayacağa benziyor. Mönüde, makarnalar, noodle'lar, birbirinden lezzetli hamburger ve et çeşitleri, tadına doyum olmaz sandviçler, doyurucu ve gözalıcı kahvaltı mönüleri, klasik lezzetleri her daim tercih edenler için ise "etli kuru patlıcan dolması" gibi özel tarifler yer alıyor.

"Bana bi'şey olmaz"
4 yıllık aradan sonra geçtiğimiz aylarda çıkardığı "Bana bi'şey olmaz" albümü ile hayranlarını sevindiren Özlem Tekin müzikseverlerden de tam not aldı. Özlem Tekin bu akşam saat 22:00'de Jolly Joker Balans'da albümün yayınlanmasından sonraki ilk konserini verecek.

Türk müziği geceleri
THE Green Park Hotel Bostancı'da Sinan Erkoç ile Türk Müziği Geceleri başlıyor. Her Cumartesi 20:30'dan itibaren Adalar manzaralı Daskuza Bar'da eğlenceye doyacaksınız. Türk Müziği'nin en huzurlu nağmelerini dinlerken, unutulmaz bir gece yaşayacaksınız. Rez: 0 216 573 30 30

Eğlence, SOAKED ile devam ediyor
BENZERSİZ müzikleri yanı sıra, bitmek bilmeyen enerjileri ve eğlenceleriyle SOAKED oldukça ilgi görüyor. Müzik kaliteleri, sahne performansları ile yerli müzik grubu olmasına şaşıracağınız başarıya sahip grup, 19 Şubat Cumartesi günü Indigo sahnesinde olacak...

NEZİH KEBABLA BAHÇE KEYFİ
GALİP Öztürk, İstanbul'un yükselen değeri Kartal'da yeni açtığı şık mekânıyla babasının izinde yola devam ediyor. Yeşilliklerle bezenmiş çam ağaçlarının içinde 300 kişi kapasiteli bahçe ve 150 kişilik kapalı alana sahip olan mekanda çocuklar da unutulmadı. Geniş oyun parkı ve yemek yeme alanına sahip bu alanda hem çocuklar eğlenecek hem de aileler keyifle vakit geçirecekler. ADRES: E-5 üzeri Yeni Mah. Pamukkale Cad. TEL: 216 / 376 98 24

360istanbul Lounging albümüne kulak verin
İSTANBUL eğlence hayatının vazgeçilmez adreslerinden 360istanbul, 2011'i yeni bir albümle karşılıyor. Eğlenmek veya müzikle dinlenmek istediğiniz ortamda 360istanbul Lounging, keyifli dakikalar vaat ediyor. Üstelik bu özel albüm İstanbul'u anlatan melodiler ile sizi şehre bağlıyor.

SİNEMA
127 Saat
YÖNETMEN: Danny Boyle
OYUNCULAR: James Franco, Kate Mara, Amber Tamblyn, Lizzy Caplan, Clemence Poesy,
KONUSU: Dağcı Aron Ralston'un başından geçenlerin gerçek hikayesi... Genç bir dağcı olan Aron, Utah yakınlarında büyük bir kaya parçasının arasına sıkışır. Hayatı için bir çeşit tuzağa dönüşen bu olayda Aron, soğukkanlı olması gereken şoke edici bir çözüm yolu bulur.

Zoraki Kral
YÖNETMEN: Tom Hooper
OYUNCULAR: Helena Bonham Carter, Colin Firth, Geoffrey Rush, Michael Gambon, Guy Pearce, Timothy Spall,
KONUSU: Kardeşinin feragat etmesiyle gönülsüz bir şekilde tahta geçen Kral VI. George, kekemelik sorununu yenmek için Lionel Logue adlı bir konuşma terapisti tutar.

KİTAP
Genç bilginlere ışık tutuyor
7-17'nci yüzyıl arasında İslam coğrafyasındaki medeniyet ve kültür alanındaki buluşları anlatan 1001 İcat: Dünyamızda İslam Mirası adlı araştırma, genç bilginlere ışık tutuyor. Bilim, Teknoloji ve Medeniyet Vakfı tarafınca hazırlanan eser, tarihe mal olan parlak fikirler ve onları gerçekleştiren mucitler hakkında bilgi veriyor. İslam bilginlerinin, 8. yüzyıldan itibaren çalışmalarıyla bir 'altın çağ' yarattıklarını anlatan kitap, kendilerinden sonra gelen Batılı âlimlere ilham kaynağı olduklarına yer veriyor.

TİYATRO
İyi Günde Kötü Günde
'İyi Günde Kötü Günde' muhteşem bir aşk oyunu, Ali Poyrazoğlu bu çok farklı stili olan oyunu tiyatronun büyük yıldızlarından Nilgün Belgün ile oynuyor. İki usta oyuncu çok etkileyeci performansları ile seyirci ile birlikte aşkın matematiği üstüne düşündürüyor.
Salon: Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu / ŞİŞLİ
Bugün Saat: 20:30
Ücret: Tam: 45,00 TL,
Öğrenci: 35,00 TL