Oprah'ın asırlık sırrı

ABD'nin en ünlü TV yıldızı sırrını ekranda açıkladı! Oprah Winfrey, üvey kızkardeşi Patricia ile 50 yıl sonra canlı yayında buluştu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ocak 2011 Güncelleme 26 Ocak 2011, 00:00
Oprah’ın asırlık sırrı

İÇİNDEKİLER

ABD'nin en ünlü ve zengin kişilerinden biri olan TV yıldızı Oprah Winfrey, bugüne kadar bilinmeyen bir aile sırrını kamuoyu ile paylaştı. 56 yaşındaki Winfrey, Şükran Günü'nün hemen öncesine kadar hiç tanımadığı bir üvey kız kardeşi olduğunu açıkladı. Oprah Winfrey, pazartesi günü yayınlanan programında, aynı anneden başka babadan olma, bebekliğinde annesinin bir aileye evlatlık verdiği kız kardeşi Patricia'yı hayranlarıyla tanıştırdı. Oldukça duygusal anlar yaşanan programda, Oprah Winfrey, kendisi 9 yaşında ve babası ile birlikte yaşadığı dönemlerde, annesinin başka bir kişiden olan Patricia adlı kız kardeşinin, geçim zorluğu çeken annesi tarafından evlatlık verilişinin öyküsüne değindi.

DUYGU DOLU ANLAR
Patricia'nin, 2007'den beri Oprah Winfrey'in kız kardeşi olduğunu bilmesine karşın, ne medya kuruluşlarına öyküsünü satmayı düşündüğüne, ne de kendisini zor durumda bırakacak girişimlerde bulunduğuna değinen Oprah Winfrey, "Bundan sonra hayatımda bir kız kardeşim olacağı için çok mutluyum" diye konuştu. Bugüne kadar programında pek çok aile birleşmesini konu eden Oprah Winfrey, ekrana taşıdığı kendi tecrübesini 'Mucizelerin mucizesi' diye niteledi.

İKİNCİ PATRİCİA
Oprah Winfrey'in annesi Vernita Lee'den olan ve 2003'te ölen adı da Patricia'ydı. Ünlü sunucunun erkek kardeşi Jeffrey de 1989'da hayatını kaybetmişti.