Etkinlik takvimi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Kasım 2010 Güncelleme 12 Kasım 2010, 11:57
Etkinlik takvimi

İÇİNDEKİLER

Nefes kesen manzarasıyla
Al Bushra
Hilton İstanbul 9. katında misafirlerini yeni bir sürprizle karşılıyor. Tadı damağınızda kalacak, lezzetli ve unutulmayacak akşamların yeni adresi olacak Al Bushra, eşsiz Lübnan yemekleri, seçkin şarapları ve nefes kesen Boğaz manzarası ile sizleri bekliyor. Manzarası ve eşsiz lezzetleriyle olduğu kadar oryantal izler taşıyan dekorasyonuyla da dikkat çeken Al Bushra farklı lezzetler denemek isteyenlerin yeni adresi olacak. Her gün saat 12:00 - 14:30 arasında öğle yemekleri, 18:30 - 23:30 arasında akşam yemekleri ile lezzetlerine doyacağınız mekanda, Al Bushra Bar da gece 02:00'ye kadar hizmet veriyor. Rez: 0212 343 80 81

Holiday Inn İstanbul
Holiday Inn İstanbul Airport; konforlu odaları, uluslararası ve yerel lezzetler sunan restoranları, son teknoloji donanımlı toplantı salonları ve tabii özel spa'sında, misafirlerinin beklentilerine en üst düzeyde cevap veriyor. Kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla, konfor ve misafir memnuniyetini bir arada sunan Holiday Inn Istanbul Airport Oteli Kurban Bayramında iki seçenekli özel konaklama paketi. "8 gece kal 7 gece öde veya 6 gece kal 5 gece öde! " Bu cazip fırsatlarda hediye geceler sunuluyor. Holiday Inn Istanbul Airport konaklama paketiyle misafir kalan konuklara hediye konaklaması dışında başka hediyelerde sunmaktadır. Rezervasyon Tel: 0212 604 15 00

'House Diva'sı Alexandra Prince 360istanbul'da!..
İstanbul gecelerine, dünyanın dört bir yanında gelen misafir sanatçılarıyla damga vuran 360istanbul, "So Many Times" şarkısıyla dünya çapında ün kazanan ve dans listelerinde 1 numaraya yerleşen Alexandra Prince'i yarın gece ilk kez İstanbul'lu hayranları ile buluşturuyor. Rezervasyon için; 360 İstanbul 0212 251 10 42-43 / 533 691 0 360

SİNEMA
Durdurulamaz
YÖNETMEN: Tony Scott
OYUNCULAR: Denzel Washington, Chris Pine,
KONUSU: Deneyimli bir tren teknisyeni ile genç bir kondüktör, başında kimse olmayan, kontrolden çıkmış bir treni durdurmak ve nüfusun yoğun olduğu alanda ortaya çıkabilecek büyük bir felâketi önlemek için saatle yarışırlar.

Testere 7
YÖNETMEN: David Hackl, Kevin Greutert
OYUNCULAR: Tobin Bell, Chester Bennington, Sean Patrick Flanery, nKONUSU: Jigsaw'un ölümcül yasası devam ederken Jigsaw'dan kurtulan bir grup insan kendilerine yardımcı olmak için destek ararlar ve bu destekçilerin en başında Bobby Dagen adında Jigsaw'dan kurtulmuş biri vardır.

TİYATRO
Pazar Günkü Cinayet
TİYATRO Kedi'nin yeni komedisi
PAZAR GÜNKÜ CİNAYET; 'terlik ve hırkadan', 'çılgın bir gösterişe' geçiş yapan otuz yıllık bir evliliğin ve bütün bunlardan menfaat sağlamaya çalışan kişilerin komik, farklı, sürprizlerle dolu öyküsü.
OYUNCULAR:
Haldun Dormen, Füsun Önal, Gazi Şeker, Eda Gülten, Sertan Erkaçan, SALON: TİM Fettah Aytaç Salonu
TARİH: Cumartesi
Saat: 21.00
TELEFON: 0212 286 66 86
ÜCRET: 35, 45 TL

KİTAP
Genç kızolmakla nasılbaş etsem?
YAZARI: Bernadette Costa-Prades/ Emmanuelle Rigonn
YAYINEVİ: Can yayınları
KONUSU: Değişen bedeninve duygularınla başedebileceğini biliyormusun? Genç kızlığageçişle ilgili tümendişe ve sorularınınyanıtı da bu kitapta.Haydi bakalım, oyunsırası sende!

SERGİ
İstanbul Minyatürleri
İSTANBUL 2010 Avrupa Kültür Başkenti Geleneksel Sanatlar Yönetmenliği minyatür sanatının çağdaş örneklerini "İstanbul Minyatürleri" sergisi ile İstanbullularla buluşturuyor.
YER: MetroCity Alışveriş Merkezi
TARİHLER: 12 - 21 KASIM 2010
TEL: 0212 344 06 60