Hayatınızın Pin Kodu'nu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ekim 2010 Güncelleme 28 Ekim 2010, 00:00
Hayatınızın Pin Kodu’nu

İÇİNDEKİLER

BAYRAM MERT 14.05.1967
Çok genç yaşınızdan itibaren, yeni ve parlak fikirleriniz, iş hayatındaki sabırlı, azimli ve kararlı tutumunuzun karşılığınız almanız sizin için kaçınılmaz olacaktır. İşinizi şansa bırakmadıktan ve idare her zaman için sizin elinizde olduktan sonra amaçlarınıza ulaşmanız her zaman için mümkündür. 1990 yılı biraz sıkıntılı gibi görünse de, olayları kendi lehinize çevirme yeteneğiniz sayesinde kolaylıkla atlattığınız görülüyor. 1995 yılından itibaren şansınızı kendi lehinize çevirmişsiniz. 46. yaşınıza da dikkat ettiğiniz takdirde mutlu ve başarılı bir hayat her zaman için sizindir.

NURAY BAŞIŞIK 29.01.1969 2010
yılı ile birlikte birçok defa yaşanan şanssızlıklar ve aksilikler artık bitti. Sinirlerinize hakim olduğunuz sürece sizin için yeni ve şanslı bir hayatın başladığını artık söyleyebiliriz. İradeli, sebatkar ve azimli yaradılışınız kafanızdaki her ideali gerçekleştirmek için yeterlidir. Her zaman mantığınızın sesine kulak vermeniz, olası aksiliklerin önüne geçer. Fakat arada bir, yüreğinizin sesine kulak vermeniz size huzuru da beraberinde getirecektir. Aslında duygusal bir insan olmanıza rağmen, duygularınızı belli etmekten özellikle kaçınır gibisiniz. 1994, 1999, 2004 ve 2009 geçmişte kalan olası zor yıllarınızdı, fakat artık şanslı döneminizdesiniz ve şansınız devam edecektir.

NURULLAH YUYUCU 17.02.1984
Başarı için gerekli tüm özelliklere sahip olmanız, sizin için bir ayrıcalıktır. Her zaman için sabırlı davrandığınız sürece, duygusal, zeki ve atılımcı kişiliğinizle, kafanıza koyduğunuz her şeyi yapabilecek yetenektesiniz. İyi niyetli ve merhametli yapınız gereği, iş ve arkadaşlığı birbirinden ayırmanız, hedeflerinize daha çabuk ulaşmanızı sağlar. Kendi geleceğinizi yönlendirebilecek zekaya ve inanca sahip olmanız, ideallerinize ulaşmanızı kolaylaştıracaktır. Duygusal ve hareketli yapınız, duygusal ilişkilerinizi dengede tutmanızı gerekli kılar. Özellikle bu konuda son derece kontrollü olmanız gerekiyor. 2006 yılı olası zor yılınız gibi görünse de 2007 yılından itibaren şansınız açık durumdadır.

SAVAŞ YILMAZ 02.06.1971
Yetenekleriniz, azminiz ve iradeniz sayesinde, yapmak istediğiniz her işiniz yolunda gidecektir. Şanslı olmanıza rağmen, işinizi şansa bırakmadıktan sonra, büyük hedeflerinize ulaşmanız kaçınılmaz olacaktır. İş ve duygusal hayatınızı dengede tuttuğunuz sürece, hayat boyu mutluluğu yakaladınız demektir. Bir insan hayattan daha ne isteyebilir ki? İyi niyetli ve duygusal yapınız gereği çok önemli konularda karar verirken, aceleci davranmamanızı tavsiye ederim. 18 ve 36. yaşlarınız olası zor yıllar olsa da şansınız her zaman devam eder.

MUSTAFA DÜNDAR 28.04.1953
Zor ve karmaşık işlerin üstesinden gelmek için doğmuş gibisiniz. Her ne kadar inişli, çıkışlı yıllar yaşamış olsanız da, kendi şansınızı kendiniz var edebiliyor olmanız, her zorluğu aşmanızın sebebidir. Ne istediğini bilen, hırslı ve çalışkan yapınız, sizi her idealinize mutlaka ulaştıracaktır. Şanslı olmanıza rağmen işi şansa bırakmayan yönünüz, ayrıca en büyük avantajınızdır. Bildiğiniz yolda ilerlediğiniz takdirde, gerek iş yaşamında, gerekse evlilik yaşamınızda aradığınız huzur ve başarı ömür boyu sizinle olacaktır. 18-36 ve 54. yaşlarınız olası zor yıllar olsa da, her zaman başarıyı yakalayan yapınız sayesinde şans ve huzur her daima sizinle olacaktır.

DOĞAN ÖZCAN 02.05.1982
Sizin için kısaca başarı için doğmuş diyebiliriz. Çok genç yaşınızdan itibaren, yeni ve parlak fikirleriniz, yönetici kişiliğiniz, sabırlı, azimli ve kararlı tutumunuzun karşılığını almanız sizin için kaçınılmaz olacaktır. İşinizi şansa bırakmadıktan ve kontrol daima sizin elinizde olduktan sonra amaçlarınıza ulaşmanız her zaman için mümkün olacaktır. İş haricinde kendinize zaman ayırmanız ve duygularınıza göre hareket etmeniz, hayatınızı daha da kolaylaştıracaktır. İşlerinizi ve duygusal hayatınızı dengede tuttuğunuz sürece hayat boyu mutluluk ve başarı kaçınılmaz olarak sizin olacaktır. 20, 22 ve 24. yaşlarınız olası sıkıntılı yıllar olarak görünse de 25. yaşınızdan itibaren şansınız açıktır.

HATİCE YOL 03.01.1992
Ne istediğini bilen, aklı başında ve çalışkan kişiliğinizle, sabırlı olun ve bildiğiniz yolda ilerleyin. Zeki, çalışkan ve azimli yaradılışınız gereği, kafanıza koyduğunuz her işi başarmak için doğmuş gibisiniz. Kafanızdaki birçok projeyi hayata geçirmek için, uygun zamanı beklemeniz en belirgin ve doğru olan özelliklerinizden biridir. Şanslı olmanıza rağmen, 23. yaşınız size çok şanslı ve başarılı bir dönemi şimdiden müjdeliyor. İş ve duygusal hayatınız her zaman için başarılı ve huzurlu olacaktır.

YASİN KARSLI 15.07.1994
Öncelikle, son derece şanslı ve başarılı bir hayatın sizi beklediğini söyleyebilirim. Fakat başarı için mutlaka sabırlı olmanız gerektiğini de belirtmekte fayda var. Birçok konuda doğuştan yetenekli ve lider yaradılışınız gereği, bunun yanı sıra farklı alanlarda birçok işi aynı anda yapabilme yeteneğiz ve isteğiniz olduğundan dolayı ideallerinize ulaşabilirsiniz. Arada bir duygularınızı ön plana çıkarmanız, arzuladığınız huzuru yakalamanıza imkan sağlayacaktır. Şanslı olmanıza rağmen, bütün önemli kararlarınızı 24. yaşınızdan itibaren hayata geçirdiğiniz takdirde hayat boyu başarı sizin olacaktır.

UFUK PALABIYIK 08.03.1989
Hayatınızın her döneminde, zeki ve lider özelliğinizin doğal bir sonucu olarak, büyük işler başarma arzunuz birçok işi aynı anda yapabilme yeteneğiniz gereği, bulunduğunuz yer ve konum size yetmez, daima yeni işler peşinde koşarsınız. Bu isteklerinizi gerçekleştirebilecek yetenekte olmanıza rağmen, işlerinizi zamanında hayata geçirmek en doğru kararınız olacaktır. Ayrıca duygusal ve merhametli yapınızdan dolayı, iş ve arkadaşlığı dengede tutmanız gerekiyor. Başkalarına yardım etme adına, kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz, bu duruma karşı her zaman dikkatli olmak gerekir. Duygusal hayatınızı her zaman kontrol altında tutmanız, sizi hayal kırıklığından koruyacaktır. 2011 yılı ile birlikte çok şanslı bir döneme giriyor olacaksınız.

İBRAHİM KARAKUŞ 14.11.1972
Azmin elinden hiçbir şey kaçamaz diye boşuna söylenmemiş. Her ne kadar işinizi şansa bırakmazsanız da, şanslı bir insan olduğunuz söylenebilir. Her zaman için, çalışkan, azimli, hedeflerine ulaşmak için kendinden emin ve sağlam adımlarla ilerlemeniz ve ısrarlı çalışma gücünüz sayesinde kafanıza koyup da yapama-yacağınız bir şey hemen hemen yok gibidir. Bu şekilde yolunuza devam ettiğiniz sürece hayatınız boyunca hedeflediğiniz her başarıya ulaşmanız sizin için kaçınılmaz olacaktır. Duygularınızın sesine kulak vermeniz, huzurunuzu daha da arttıracaktır. Dengeleyici ve düzenleyici özelliğiniz sayesinde iş ve evlilik hayatında Mutluluk ve huzur her zaman sizin olacaktır. 1991 ve 2010 olası zor yıllardı. Fakat 39. yaşınızla beraber yeni ve şanslı bir dönem sizi bekliyor.

MUZAFFER KARA 15.04.1962
Nihayet zorlu ve uğraş dolu bir hayat yerini 2011 Ocak ayından itibaren rahat ve huzurlu bir döneme bırakmak üzere! Hayata ve başarıya olan inancınız, birçok zorlu olaydan rahatça çıkmanızı sağladı. İdareci, düzenleyici ve planlayıcı yapınız gereği, başaramayacağınız bir şey yok gibidir. Her zaman mantığınızla hareket etmeniz, işlerinizde başarılı olmanızı sağlasa da, arada bir duygularınızın sesine kulak vermeniz, en azından arzuladığınız huzuru yakalamanıza olanak sağlayacaktır. 1980, 1989, 1995, 2001, 2007 ve son olarak 2010 zor yıllar olarak görünse de 2011 yılı Ocak ayı ile beraber şanslı bir dönem sizi bekliyor olacaktır.

MURAT TÜRKELİ 23.06.1980
Şanslı ve başarılı olmak için doğmuş sözü, sizin için söylenmiş gibi adeta. Genç yaşınızdan itibaren, iradeli ve çalışkan yapınız, lider özelliğinizle birleşince, kafanızda belirlediğiniz başkaca işlerin altından başarıyla çıkmanızı sağlayacaktır. Hiçbir zaman yerinde duramayan ve yeni bir atılım için zaman kollayan özelliğiniz, sizi her zaman ileriye götürür. Fazla söze gerek kalmadan daima şanslı olduğunuz söylenebilir.

ÇİĞDEM AYŞE KESKİN 07.02.1959
Neredeyse, çocuk denecek yaşta, hayatın farkına varıp, kendi geleceğini belirleyen bir insan olmanız, herkeste olması gereken bir özelliktir. Kısaca, başarılı bir insanda olması gereken her özelliğe sahip, lider, duygusal ve zeki kişiliğinizle, kafanıza koyduğunuz her şeyi yapabilen ve daima yapabilecek bir insansınız. İyi niyetli ve merhametli yapınız gereği, herkesi kendiniz gibi görürsünüz, fakat bir kez daha düşünmenizde daima fayda vardır. Kendi geleceğinizi yönlendirebilecek zekaya ve yeteneğe sahip olmanız, amacınıza ulaşmanızı kolaylaştıracaktır. Şansını kendi belirleyen bir insan olmanıza rağmen olası zor yıllarınız 1983, 1989, 1995, 2001 ve 2007 yıllarıydı. Kararlı olduğunuz sürece şans sizinledir.

MUSTAFA ÇEVİK 06.07.1987
Sizin için söylenecek tek söz, azim ve sabırla dağlar aşılır. Her zaman için lider yaradılışlı, çalışkan ve pratik zekanız size destektir. etmenizi sağlar. Çevrenize gösterdiğiniz ilgiyi biraz da kendinize gösterdiğiniz takdirde istediğiniz ve hakkınız olan huzura ve mutluluğa mutlaka ulaşacaksınız. Acele kararlar alarak kendinizi sıkıntıya sokmaktan özellikle kaçınmanız gerekir. 2007 olası zor yıl gibi görünse de 2011 ile birlikte gerçek bir şans sizi bekliyor olacaktır. Fakat yine de kendi adınıza bir iş düşünüyorsanız 25. yaşınızdan itibaren uygulamaya geçmeniz sizi kesin başarıya götürecektir.

SERDAR TANSUK 24.06.1967
Bazı insanlar, kendi geleceklerini kendileri belirleme kararlılığına sahiptir. İradeli, duygusal ve hayat dolu yapınız, lider özelliğinizle birleşince, hedeflediğiniz ve kafanızda tasarladığınız başkaca işlerin altından başarıyla çıkmanızı sağlar. Doğuştan şanslı bir insan olmanıza rağmen işi şansa bırakmayıp ideallerinizi belirlemeniz ve sonuca ulaşmanız daima mümkündür. 1998 yılından itibaren şansınız açık ve devam edecekti