Hayatınızın Pin Kodu'nu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2010 Güncelleme 21 Ekim 2010, 00:00
Hayatınızın Pin Kodu’nu

İÇİNDEKİLER

NURİ TİRYAKİ 03.08.1995
Genç yaşınıza rağmen, ideallerinizi belirleyip planlamanız, örnek bir davranıştır. Parlak ve keskin bir zekaya, daha da önemlisi şansa sahip olmanıza rağmen, kafanızda tasarladığınız her şeyi, zamana ve sıraya koymalısınız. Karalarınızı özellikle 24. yaşınızdan itibaren hayata geçirdiğiniz takdirde, hiçbir aksilikle karşılaşmadan istediğiniz başarılara ulaşmanız her zaman mümkün olacaktır. Çevrenizdeki tecrübeli insanların bilgisine başvurmanız, her zaman için size bir avantaj sağlayacaktır. Parlak ve çekici bir yıldıza sahip olduğunuzdan dolayı, duygusal hayatınızı kontrol altına almanız, olası üzüntülerin önüne geçecektir. Şanslı olmanıza rağmen, işi şansa bırakmamak ve azimle çalışmak size her zaman başarı ve mutluluğu mutlaka getirecektir.

TAMER BATAN 03.04.1969
Her ne kadar, zor işleri başaran ve başladığı her işi mutlaka sonuçlandıran lider bir yaradılışta olsanız da bazen zorlanabilirsiniz. İş hayatı sizin için ne kadar önemliyse, özel ve duygusal hayatınızda bir o kadar önemlidir. Duygusal olmanıza rağmen, duygularınızı belli etmekten özellikle kaçınır gibisiniz. Bu durum yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. Eğitici ve öğretici yanınız ağır bastığından, bütün olaylara hakim olmak istemeniz son derece doğaldır. Kendinize biraz daha zaman ayırdığınız takdirde her şey daha da güzel olacaktır. Olayları dengeleyici özelliğiniz sayesinde sinirlerinize hakim olduğunuz sürece iş ve evlilikte başarı sizinle olacaktır. 1994, 1999 ve 2004 olası zor yıllar olsa da, 2010 yılı itibarı ile artık şanslı döneminizdesiniz.

AYHAN ERGÜL 25.03.1983
Her zaman için ne istediğini bilen, doğru zamanda, doğru kararlar verebilen ve çok genç yaşta ideallerini belirleyen bir kişiliğiniz var. Lider ve zeki yaradılışınız size her zorlukta yol gösterir. Birçok işi aynı anda yapabilme yeteneğiniz gereği, bulunduğunuz yer ve konum asla size yetmez. Daima yeni işler ve başarılar peşinde koşarsınız. Bu isteklerinizi başarabilecek yetenekte olmanıza rağmen, kontrolü her zaman elinizde bulundurmanız, hedeflediğiniz kesin başarı için çok isabetli olacaktır. Ayrıca, duygusal ve iyi niyetli yapınızdan dolayı, iş ve arkadaşlığı birbirinden kesinlikle ayırmanız gerekiyor. Duygusal hayatınızı dengede tuttuğunuz sürece huzurlu ve mutlu olmanız kaçınılmazdır. 2004 yılınız zor olsa da, 2005 yılından itibaren şansınız açık durumdadır.

ÖMER ARSLAN 30.04.1972
Çalışkan, zeki, iş konularında hırslı ve azimli tavrınızın ödülünü almanız, doğal olarak kaçınılmazdır. İşinizi şansa bırakmadıktan ve kontrolü her zaman elinizde tuttuktan sonra amacınıza ulaşmanız her zaman mümkündür. Aynı anda birçok işi yapabilme ve idare etme yetenekleriniz son derece gelişmiş olup, hedeflediğiniz her şeye ulaşmanız doğaldır. İş haricinde biraz da kendinize zaman ayırmanız ve duygularınıza göre hareket etmeniz, hayatınızı daha da kolaylaştıracaktır. İş ve evlilik hayatınız her zaman huzurlu ve başarılı olacaktır. 1991 ve 2010 olası zor yıllardı. Fakat 2011 yılı ile yeni ve şanslı bir dönem sizi bekliyor.

NEŞE YELKENCİ 08.07.1977
Çocukluğunuzdan itibaren, lider yaradılışlı, çalışkan, duygusal ve bir o kadar da zeki yapıya sahipsiniz. Kafanıza koyduğunuz her işi başarmak için doğmuş gibisiniz. İşlerinizi şansa bırakmadıktan ve kararlarınızda özgür olduktan sonra ulaşamayacağınız ve başaramayacağınız hiçbir şey yok gibidir. Etrafınıza gösterdiğiniz fedakarlığı birazda kendinize gösterdiğiniz takdirde, istediğiniz hakkınız olan huzura ve mutluluğa mutlaka ulaşacaksınız. Acele kararlar verip kendinizi sıkıntıya sokmaktan özellikle kaçınmanız gerekir. 2001, 2004 zor yıllar olarak görünmekte idi fakat 2010 Haziran ayından itibaren yeni bir şans sizi bulmuş ve devam edecektir.

RAFET AKILDAR 04.10.1990
Her zaman yeni ve parlak fikirler üreten ve bu fikirleri hayata geçirip başarmak için, gayret eden bir yapınız var. İdareci yönü yüksek, çalışkan, başarı odaklı, duygusal ve bir o kadar da zeki karakteriniz, kafanıza koyduğunuz her işi başarmak için yeterli olacaktır. Şanslı bir insan olmanıza rağmen, işlerinizi şansa bırakmadıktan ve kararlarınızda özgür olduktan sonra, sizin için başarılamayacak hiçbir hedef yok gibidir. Çevrenize gösterdiğiniz özeni biraz da kendinize gösterdiğiniz takdirde, istediğiniz huzura ve mutluluğa ulaşmanız kaçınılmaz olacaktır. 19. yaşınız olası zor yılınız olmakla beraber 2010 Haziran ayından itibaren şanslı döneminize girmiş bulunmaktasınız.

ALTUĞ UYGUN 22.05.1968
İdareci yönü yüksek, çalışkan, araştırmacı ve bir o kadar da zeki yapınız, kafanıza koyduğunuz bütün işleri başarmak için yeterli özellikler. Gerçekte şanslı olmanıza rağmen, işlerinizi şansa bırakmadıktan ve kararlarınızda serbest olduktan sonra başaramayacağınız hiçbir hedefiniz yok gibidir. Çevrenize gösterdiğiniz ilgiyi biraz da kendinize gösterdiğiniz takdirde, istediğiniz huzura mutlaka ulaşacaksınız. Bazı zamanlar duygu ve mantık arasında kalmanız söz konusu olabilir, fakat bu iki olguyu dengede tuttuğunuz sürece huzurlu olacaksınız. 1992 ve 2004 yılları, olası zor yıllar olsa da 2006 yılından itibaren şansınız açık durumdadır.

HAZAL AYIK 22.09.1990
Çocukluğunuzdan itibaren, hayat dolu, neşeli ve bir o kadar zeki yaradılışınız gereği, bulunduğunuz her ortamın ilgi odağı durumundasınız. Kafanızda belirlediğiniz her şeyi başarmak için doğmuş gibisiniz. İşinizi şansa bırakmadıktan sonra, istediğiniz her başarı sizindir. Karşılaştığınız her zorluktan sonra, her zaman kendinize bir çıkar yol bulabilmeniz mümkündür. Kararlarınızda aceleci davranmadıktan ve uygun zamanda düşüncelerinizi hayata geçirdikten sonra başaramayacağınız hiçbir şey yok gibidir. 19. yaşınız olası zor yıl olarak görünse de 2010 yılı Mayıs ayından itibaren şanslı bir döneme girmiş bulunuyorsunuz.

UFUK BARAN 10.10.1977
Yeni ve parlak fikirler, belirlenen amaca ulaşmak için, ısrarlı ve azimli çalışmalar, en önemlisi ne istediğini bilen, kalıcı başarılar hedefleyen, planlayıcı ve idareci bir kişiliğiniz var. İş ve duygusal hayatınızı dengede tutabildiğiniz sürece, hayat boyu başarı ve mutluluk sizin olacaktır. Olayları dengeleyebilme yeteneğiniz bunu kolaylıkla sağlayabilir. Zor ve karmaşık işleri başarmak sizin için ayrıca bir huzur kaynağıdır. İş ve evlilik hayatınız her zaman huzurlu ve başarılı bir şekilde devam eder. 2001 ve 2004 yılı olası zor yılınız görünse de, 2009 yılından itibaren şansınız açık durumdadır.

LÜTFÜ ÇÜRÜK 04.03.1953
İlk gençlik yıllarınızdan itibaren, kafasına koyduklarını gerçekleştirmek için çabalayan bir insansınız. Şansını kendi var eden, hayat dolu, coşkulu ve lider yapınızın doğal bir sonucu olarak, hiçbir zaman bulunduğunuz yer ve konum size yetmez. Her zaman birçok işin en iyisini yapmanın peşinde koşar, sonunda mutlaka başarırısınız. İyi niyetli ve merhametli yapınızdan dolayı, iş ve arkadaşlığı birbirinden kesinlikle ayırmanız gerekiyor. Ancak bu şekilde olası zararları önleyebilirsiniz. Önsezilerinizin güçlü olması, sizin için ayrıca bir avantajdır. İş ve duygusal hayatınızı dengede tutabilmeniz huzurunuzu daima arttırır. Olası zor yıllar, 18, 36 ve 54. yaşlarınızdı. Bunun dışında her zaman için şanslısınız.