Kaçış planı

Kendisi ve sevgilisi hakkındaki haberlerden bıkan genç futbolcu lig bitince Sinem Kobal ile evlenecek. Arda, seneye yurt dışında!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ekim 2010 Güncelleme 18 Ekim 2010, 09:37
Kaçış planı

İÇİNDEKİLER

Genç yaşta yakaladığı başarı ve futboldaki yeteneğiyle Türkiye'nin gündemine oturan Arda Turan, şu sıralar kara kara düşünüyor. Sevgilisi Sinem Kobal ile olan ilişkisi yüzünden hem spor hem de magazin basınında sıkça yer alan genç yıldız, son günlerde çileden çıktı. Ekranda "Bu ülkede şerefsizler var, artık dayanamıyorum" diye gözyaşlarına boğulan Arda Turan, bu sorunlara dur demek için plan yaptı. Bu düşüncelerine sadece yakın çevresine açan genç yıldızın ilk planı, lig bitince sevgilisi Sinem Kobal ile evlenmek.

AİLEDEN ONAYLI PLAN
Sinem Kobal'ın da yıpratılmasından ötürü son derece rahatsız olan Arda Turan, yaz aylarında güzel oyuncuyla nikah masasına oturacak. Önümüzdeki sezon da Türkiye'de forma giymek istemediğini yakın çevresine açıklayan Arda Turan, böylece hakkında çıkan olumsuz haberlerden dolayı yıpranmaya bir son verecek. Sevgilisiyle evlenip yurt dışında yaşama fikrine sıcak bakan Sinem Kobal da, oyunculuğa İstanbul'a sık sık gelerek devam edecek. Söylenenlere göre; genç çiftin bu kaçış planına aileleri de destek vermiş durumda.

ONLAR DA EŞLERİNİ ALIP KAÇTI
Arda Turan'ın sıkıntılarının benzerini 2001 yılında Alpay Özalan da yaşadı. Eşi Cansel Özzengin'e edilen küfürlerle çileden çıkan Alpay, çareyi Aston Villa'ya transfer olmakta buldu. Tugay Kerimoğlu da hakkındaki "Eşiyle kumarhaneden çıkmıyor" haberleri yüzünden bunalıp Glasgow Rangers'e transfer oldu.