Son golü Demet'e Emir attı

Demet Akalın'ın Galatasaraylı Ufuk Ceylan'la girdiği mekandan Emir Tamer'le çıkmasının nedeni belli oldu: Tamer, burada popçuya evlenme teklif etti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ekim 2009 Güncelleme 28 Ekim 2009, 11:33

İÇİNDEKİLER

SIR PERDESİ ARALANDI
Şarkıları kadar özel hayatıyla da gündemden düşmeyen popçu Demet Akalın, geçtiğimiz hafta Galatasaray'ın 23 yaşındaki kalecisi Ufuk Ceylan'la kısa süreli bir aşk yaşadı. Ancak eski sevgililerinden bir türlü vazgeçemeyen Demet, genç kaleciyle eğlenmek için gittiği mekandan Emir Tamer'le el ele çıkınca büyük şaşkınlık yaratmıştı. Demet Akalın'ın neden böyle davrandığı ise çok geçmeden belli oldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

MAGAZİN TURU İÇİN TIKLAYINIZ...

HİÇ DÜŞÜNMEDEN 'EVET'

Eski sevgilisini yakışıklı kaleciyle bir arada gören Emir Tamer, burada kıskançlık krizine girdi. Yakın çevresi hatta ailesine Demet Akalın'ı çok sevdiğini söyleyen Tamer, tüm cesaretini toplayarak Demet'in yanına gitti. Ailesinin onayını da alarak Demet Akalın'a Etiler Şamdan'da evlilik teklif eden ünlü işadamı, eski aşkını şoke etti. Aldığı bu teklif karşısında çok mutlu olan Demet Akalın, hiç düşünmeden Emir Tamer'e "Evet" yanıtını verdi. Ünlü çift, sadece yakın çevresine evlilik kararlarını açıkladı.