Yağları paramparça ediyor! 7 günde 5 kilo verdiren tarif! Diyetisyenler asla görmenizi istemeyecek!

Kısa sürede çok kilo vermek istiyorsanız sadece 7 günde bunu başarabilirsiniz. Metabolizmayı hızlandıran, yağ yakan bu özel tarifi siz de kolaylıkla deneyebilirsiniz. İşte 1 haftada 5 kilo verdiren doğal tarif...

Giriş Tarihi 12 Eylül 2023, 10:22 Güncelleme 12 Eylül 2023, 10:22
Yağları paramparça ediyor! 7 günde 5 kilo verdiren tarif! Diyetisyenler asla görmenizi istemeyecek!

İÇİNDEKİLER

Kilo vermek için çabalayanlara harika bir haberimiz var! Bu özel tarif sayesind, sadece 1 hafta içinde 5 kilo vermeniz mümkün olacak Diyetisyenlerin bile bilmenizi istemediği bu tarif hem ödeminizi attıracak hem de yağlarınızı parçalayacak. İşte size 1 haftada 5 kilo kaybetmenize yardımcı olacak mucize doğal tarif...

📢 1 HAFTADA 5 KİLO VERDİREN TARİF

Birkaç dal maydanoz,
2 su bardağı içme suyu,
1 adet kabuğu soyulmuş limon,
2 dilim yeşil elma,
1 salatalık

🔶 Malzemeleri bir araya getirip blenderdan geçirdikten sonra, bu karışımı sabahları aç karnına bir bardak için.

📢 ZAYIFLAMAYA YARDIMCI TARÇINLI KÜR TARİFİ:

2 yemek kaşığı elma sirkesi,
Yarım çay kaşığı tarçın,
1 yemek kaşığı organik bal,
1 çay kaşığı limon suyu

🔶 1 bardak ılık suyun içerisine malzemelerin tamamını ekleyin ve iyice karıştırın. 10 dakika bekledikten sonra yavaş yavaş için. Bu içeceği günde 3 kez tüketebilirsiniz.15 günlük kullanım sonunda neticesini göreceksiniz.

📢 1 HAFTADA 4 KİLO ZAYIFLATABİLEN BAHARAT DEPOSU:

1 adet çubuk tarçın
2 adet orta boy elma
1 adet orta boy limon
1 Tatlı kaşığı kadar tane karabiber
1 Tatlı kaşığı kadar tane karanfil

🔶 Elmalar ve limonlar dört eşit parçaya bölünüp çekirdekleri ile birlikte diğer malzelerle karıştırılarak 3 litre su ile kaynatılmalı. Elmalar yumuşayınca altını kapatın ve malzeleri süzerek suyunu bir kaba alarak dinlendirin. Hazırladığınız bu kürü sıcak ya da soğuk olarak yemeklerden 10 dakika kadar önce tüketmelisiniz.

📢 LİMON YOĞURT KÜRÜ:

Yarım limonun suyu
3 Yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
1 çay kaşığı pul biber (pul biber tercih etmiyorsanız zencefil ya da zerdeçal da olabilir)

🔶 Limon suyu, pul biber ve yoğurdu bir kase içinde iyice karıştırın. Gece uyumadan yarım saat önce tüketin. Bu karışımı tükettikten sonra kesinlikle başka hiç bir şey yememeniz gerekiyor. En az 2 hafta boyunca bunu sürdürün.2 haftanın sonunda değişimi fark edeceksiniz. Aynı zamanda bu kür, doğum sonrası kilolarınızı vermenize de yardımcı olacaktır. Emzirmeye devam ediyorsanız pul biber oranını azaltmanız kullanım kontrolü için yeterli olacaktır.

📢 BALLI ELMA SİRKESİ KÜRÜ:

1 Bardak Su (ılık su olması tavsiye edilir)
2 tatlı kaşığı elma sirkesi
1 tatlı kaşığı dolusu bal

🔶 Malzemenin tamamını bir kapta karıştırın. Hazırladığımız karışımı sabah öğle ve akşam yemeklerden yarım saat önce yudum yudum içiniz.

📢 SODA AYRAN LİMON KÜRÜ:

3 yemek kaşığı (yarım yağlı olacak) yoğurt
1 şişe maden suyu
Yarım limonun suyu

🔶 Göbek bölgesine biriken yağlar, vücudun en zor erittiği yağ kütlelerindendir.Soda ayran limon kürü göbek bölgenizin zayıflamasına, yağ yakımının kolaylaşmasına yardımcı olacaktır. Hazırlamış olduğunuz karışımı sabahları kahvaltı yapmadan yarım saat önce ve gece uyumadan yarım saat önce tüketmelisiniz.Bu kürü uygularken ekmek, hamur işi besinler, karbonhidrat ağırlıklı gıdalar ve gazlı içecekler tüketme konusunda iradenize sahip olursanız sonuçları sizi bile şaşırtacaktır. Bu kür bağırsaklarınız ve sindirim sisteminizin daha hızlı çalışmasına faydalı olacaktır.