Ömür törpüsü fibromiyalji (Sağlık haberleri)

Fizik Tedavi Uzmanı Prof. Dr. F. Figen Ayhan, bu durumun fibromiyaljiden kaynaklanabileceğini söylüyor. İşte haberin detayları ve sizler için derlediğimiz diğer sağlık haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ağustos 2021 Güncelleme 08 Ağustos 2021, 06:58
Ömür törpüsü fibromiyalji Sağlık haberleri

İÇİNDEKİLER

Günümüzde hemen herkes geçmeye yorgunluktan ve eklem ağrısından yakınıyor. Fizik Tedavi Uzmanı Prof. Dr. F. Figen Ayhan, bu durumun fibromiyaljiden kaynaklanabileceğini söylüyor. "Fibromiyaljide ilaç tedavisi olarak ağrı kesici, antidepresan ve antiepileptik ilaçları kullanılır. İlaç tedavisinin yanı sıra hastayı fizik tedaviye de gönderiyoruz" diyor.

KANSIZLIK SAÇLARI DÖKER
Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Filiz Topaloğlu Demir, kansızlığın saç dökülmesine neden olabileceğini söylüyor. "Sağlıklı ve dengeli beslenin. Bol su için. Saçlarınızı yüksek ısıdan uzak tutun.

TANSİYONA HAVUÇ YETER
A vitamini deposu havuç, kansızlığa iyi gelir. Gözleri korur. Kolesterolü düşürür. Anne sütünü artırır. Tansiyonu dengeler.

KEMİK DOSTU PAZI
Bol lifli içeriği ile pazı, kabızlığı bitirir. Böbrek ağrısını dindirir. Halsizliği azaltır. Tansiyonu dengeler. Kemikleri güçlendirir.

BADEM ŞİFA DOLU
Kanserle savaşan badem, cinsel hayata renk katar. Cinsel isteksizliği bitirir. Diyabet hastalığına iyi gelir. Kemikleri güçlendirir.
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN