Çok güçlüsün bal kabağı

Kış aylarının gelmesiyle sofralarda yerini alan bal kabağı, hem damağa hem sağlığa hitap ediyor. Beslenme Uzmanı Deniz Zünbülcan, bu mükemmel lezzetin COVİD-19 sürecinde bağışıklığı güçlendirmek için tüketilmesi gerektiğini söylüyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Aralık 2020 Güncelleme 02 Aralık 2020, 06:59
Çok güçlüsün bal kabağı

İÇİNDEKİLER

Kış aylarının gelmesiyle sofralarda yerini alan bal kabağı, hem damağa hem sağlığa hitap ediyor. Beslenme Uzmanı Deniz Zünbülcan, bu mükemmel lezzetin COVİD-19 sürecinde bağışıklığı güçlendirmek için tüketilmesi gerektiğini söylüyor. "Bal kabağı, A vitamininden zengindir. Pandemi sürecinde sofralardan eksik olmaması gerekiyor. Göz, deri ve üreme sağlığı için de oldukça faydalıdır. Ayrıca lifi çok kuvvetli olduğu için kabızlık problemi yaşayanlar bolca tüketmelidir" diyor