Canavar 9 canlı!

Osmaniye Düziçi'nde taş yüklü kamyon, yolcu otobüsünü sollamaya kalkıştı. Ancak sağ ön taraftan çarpıp, koca aracı adeta ikiye ayırdı. Korkunç kaza sonrası can pazarı yaşandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Temmuz 2010 Güncelleme 05 Temmuz 2010, 01:06
Canavar 9 canlı!

İÇİNDEKİLER

Yollardaki kan durmadı, canavar yine cana susadı! Diyarbakır'dan kalkan bir yolcu otobüsü, Ankara'ya gitmek üzere yola çıkmıştı. Gece saatler 03.00 civarında, tüm yolcular uykuya dalmışken otobüs sürücüsü Mehmet Hanifi Yıldız (39), Osmanye'nin Düziçi İlçesi'ni geçmeye hazırlanıyordu. Ancak bu sırada Mehmet Dede (42) yönetimindeki taş yüklü kamyon, otobüsü sollamaya çalıştı. Bu sırada karşıdan bir başka araç gelince tekrar sağ şeride geçmeye çalışan Mehmet Dede, dev kamyonuyla otobüsü biçti! Ani fren sesine, yolcuların acı çığlıkları karıştı.

EKİPLER ŞAŞKINA DÖNDÜ
Otobüsün sağ ön kısmı tamamen ezildi. Korkunç kazada yolculardan 8'i ve o sırada dinlenme kabininde uyuyan yedek şoför hayatını kaybetti. 44 kişi de yaralandı. Olay yerine gelen kurtarma ekipleri ise gördükleri manzara karşısında şoke oldu! Çünkü otobüsün koltukları adeta birbirine yapışmış, yaralılar sıkıştıkları yerde nefes alamaz hale gelmişti. Ekipler tarafından güçlükle kurtarılan kazazedeler, Osmaniye'de çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. İl Jandarma Komutanı Albay Osman Erkol ve Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren de olay yerinde inceleme yaptı. Her iki aracın sürücüsü gözaltına alındı.