Kazanç mahali

İstanbul'da yükselen Mahal Sancaktepe, bölgede yapılan hastane, metro ve Ar-Ge merkezi ile kazanç vaad ediyor

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Kazanç mahali
Denge Yapıtarafından İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen Mahal Sancaktepe, otururken kazanmak isteyenlere fırsat sunuyor. Sancaktepe'de 2015 yılında metronun faaliyete geçmesi,Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin hizmete girmesi ve Ford- Otosan'ın en büyük Ar-Ge merkezinin açılmasıyla birlikte projenin prim potansiyelinin artması bekleniyor. Ev teslimlerinin yeni yılda başlayacağı proje, ödeme alternatifleriyle ilgi görüyor.

5 FARKLI TİPTE DAİRE
Mahal Sancaktepe'de 1+1 dairelerinfiyatı 139 bin liradanbaşlıyor. Projeden şimdi daire alanların 2 kere kazanacağını söyleyen Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, "Hem konforlu bir ev almış hem de kazançlı bir yatırım yapmış olacaklar. Bulunduğumuz lokasyonun kamu ve özel sektör yatırımları sayesinde prim potansiyeli hızla artıyor" dedi. 15 bin 640 metrekarearazi üzerinde inşa edilen Mahal Sancaktepeprojesi, her biri 9 katlı 6 bloktan ve 306 dairedenoluşuyor. Projede tek tip 1+1,3 tip 2+1ve tek tip 3+1olmak üzere toplam 5 farklı tiptedaire yer alıyor. Proje arazisinin yüzde 79'unu açık alanlaroluşturuyor.

DALINDAN MEYVE KEYFİ
Projede
; çocuk oyun alanları, açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzu,yürüme ve koşu yolları, süs havuzları,kamelyalar, basketbol, voleybol ve mini futbol ortak spor alanları,meyve bahçeleri, bay/bayan sauna,fitnessclub ve kapalı havuzbulunuyor. Mahal Sancaktepe, Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafede konumlanıyor.

HAZIRLAYAN: ÖZLEM KAMER TERCANLI

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler