SONY XPERİA XZ PREMİUM
Dünya Mobil Kongresi'nde tanıtılan cihaz baharda satışa sunulacak ve 4K HDR özelliğine sahip 5.5 inç ekranıyla bir ilk olacak.
Fotoğraf deneyimiyle öne çıkan Sony XZ Premium modelinde megapiksel 19'a düşürülse de pikseller % 19 büyük olacağı için kalite artıyor ve 960fps süper yavaşlatılmış çekim geliyor.
SAMSUNG GALAXY X
Samsung'un katlanabilir özellikteki bu sıradışı modelinde her iki tarafta OLED ekran olması bekleniyor.
4K ekran, Snapdragon 835 işlemciyle gelecek telefon piyasaya muhtemelen 2017'nin üçüncü çeyreğinde sunulacak.
XİAOMİ Mİ6
Şubat ayında Dünya mobil kongresinde tanıtılması beklenen fakat Xiaomi'nin esgeçtiği Mi 6 modeliyle ilgili beklentiler Nisan'a kaldı. Quad HD OLED ekran paneli, parmak izi yerine retina tarayıcı muhtemel.