Terör örgütüne yönelik operasyonun yoğunlaştığı Mardin'in Nusaybin ilçesindeteröristlerin ilçeyi terk etmek için kullanmayı planladığı tünel ortaya çıkarıldı.
Nusaybin'de bölücü terör örgütü üyelerince kazılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması ve tuzaklanan patlayıcıların bertaraf edilmesiyle kamu düzeninin yeniden tesisine yönelik operasyon devam ediyor.
Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet unsurlarınca yürütülen "Atmaca-7 Operasyonu" kapsamında şimdiye kadar 300'den fazla teröristi etkisiz hale getiren güvenlik güçlerinin ilçedeki çemberi daraltmasıyla bölücü terör örgütü üyeleri iyice köşeye sıkıştı.
Suriye sınırına ulaşmak için kazılmaya başlanan tünelde, yoğunlaşan operasyon dolayısıyla ancak 20 metre ilerlenebildi.