İzmir İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin Kemalpaşa ilçesinde 3 ayrı bölgede gerçekleştirdiği operasyonda, terör örgütü PKK'ya ait bir sığınak ve 8 depo bulundu.
Örgütün Ege açılımı kapsamında oluşturulduğu belirtilen sığınak ve depolarda silahlar, el bombaları ve patlayıcı düzenekleri ele geçirildi.
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü terör örgütü PKK'nın Ege açılımına yönelik soruşturma kapsamında İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kemalpaşa ilçesinde 3 bölgede operasyon düzenledi.
Jandarma ekiplerinin Vişneli Mahallesi ormanlık alanda tespit ettiği depoda, 2 av tüfeği ve bunlara ait 585 fişek ile çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi.
Arazideki arama tarama faaliyetlerini genişleten jandarma ekipleri, aynı bölgede yer altında 3 kişinin barınabileceği bir sığınak ve çevresinde 5 depo daha saptadı.