Büyük fırsat! Kızılay KPSS şartsız personel alımı yapıyor! İşte şartlar

17 Ocak itibari ile Kızılay tarafından adayları sevindirecek gelişme yaşandı. Bu bağlamda Kızılay personel alım ilanları açıklandı. Kızılay iş sahibi olmak isteyen üniversite mezunları için öncelikle Webmaster personel alımı yapacak! Ayrıca Ankara'da çalışacak Bilgi Güvenliği ve Risk Yönetimi Uzmanı (BGRY112019) olarak görev yapacak personelleri de bünyesine katacak. Kızılay bir yardım kuruluşudur. Savaşta ve barışta halkın kara gün dostudur. Savaşta yaralananlara, ölenlerin ailelerine yardıma koşar. Yaraları sarar. Her türlü yardımı yapar. Barışta yangın, sel, deprem felaketlerine uğrayanlara sıcak yardım elini uzatır.

Giriş Tarihi 17 Ocak 2020, 10:33 Güncelleme 17 Ocak 2020, 10:36
Büyük fırsat! Kızılay KPSS şartsız personel alımı yapıyor! İşte şartlar

İÇİNDEKİLER

Türk Kızılayı bünyesinde görev yapacak personel alım ilanında Ankara'da çalışacak Bilgi Güvenliği ve Risk Yönetimi Uzmanı alınacağı bildirildi. Bilgi Güvenliği ve Risk Yönetimi Uzmanı olarak görev yapacak personel alım ilanına başvuru yapacak personellerde aranan başvuru şartları da açıklandı. Ayrıca başkent Ankara'da iş arayanlar için merkezi Ankara'da bulunan Türk Kızılayı yeni personel alımı yapacağını açıkladı. Kızılay bünyesinde Dijital İletişim (Webmaster) Uzmanı (DIU112019) olarak görev yapacak personellerin yerine getirecekleri görevlerin yanı sıra başvuru şartları da aktarıldı.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

KIZILAY PERSONEL ALIMI GÖREVLERİ DE AÇIKLANDI

Kızılay bünyesinde görev yapacak personellerin yapacakları görevler ise kurumun bilgi güvenliğine ait süreçleri belirlemek ve izlemek; bilgi güvenliği politikaları ve kontrollerini tesis etmek ve bunlara uyumu izlemek; bilgi sistemleri ve içerdiği verinin güvenliğini garanti etmek amacı ile periyodik güvenlik denetim ve testlerini uygulamak, Kurumda risk yönetimi ve bilgi güvenlik yönetimine ilişkin planlama, uygulama, işletim, raporlama ve yönetim çalışmalarının yapılmasını sağlamak, bu doğrultuda bölüm çalışanlarını yönetmek ve diğer bölümlere rehberlik sağlamak, Bitmiş veya devam etmekte olan projelerde ve/veya süreçlerde bilgi güvenliği kontrollerini yapmak, politikalara uygunluğunu takip etmek ve gerektiği hallerde düzeltici bildirimlerde bulunmak olduğu bildirildi.

KIZILAY PERSONEL ALIM İLANI ONLİNE BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KIZILAY KPSS ŞARTSIZ BAŞVURU ŞARTLARI

Kızılay personel alım ilanı başvuru şartları şöyle:

• Benzer pozisyonlarda en az 2, toplamda en az 5 yıl tecrübe,
• Bilgi Güvenliği Standartları konusunda bilgili ve tecrübeli (ISO 27001, COBIT...vb),
• Bilgi Güvenliği politikaları ve prosedürleri konusunda tecrübeli,
• Bilgi Sistemleri altyapıları, internet teknolojileri, güvenlik çözümlerinde bilgili,
• Bilgi güvenliği bakış açısıyla risk değerlendirmeleri yapabilen,
• Tercihen Bilgi Güvenliği alanında kabul gören mesleki uzmanlık sertifikalarından birine sahip (CISSP, Security+, CEH, OSCP, ISO27001 LA, CISA, CRISC veya eşlenik),
• Takım çalışmasına yatkın, sözlü ve yazılı iletişim kabiliyetleri yüksek, insan ilişkileri kuvvetli,

KIZILAY WEBMASTER ALIMI YAPACAK!

Türk Kızılayı bünyesinde Ankara'da Dijital İletişim (Webmaster) Uzmanı olarak görev yapacak adayların işe alındıktan sonra Web Sitelerinin içerik güncellemelerinin yapılması, Fotoğraf ve görsel düzenlemelerin yapılması, Web sitesi tasarım çalışmalarının yürütülmesi, Kampanyalara görsel hazırlanması (banner, mailling vb), Diğer web sitelere destek / yazılım geliştirme hizmetinin sağlanması, gibi görevleri yapacakları bildirildi.

KIZILAY PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Üniversiteleri lisans bölümlerinden mezun(tercihen iletişim fakültesi mezunu), İlgili alanda en az 3 yıl deneyim sahibi, İleri düzeyde İngilizce bilen adayların başvuru yapacağı personel alım ilanında adaylarda aranan başvuru şartları şöyle:

Adobe Photoshop ve Dreamweaver programlarını iyi düzeyde kullanabilen,

CSS3 ve HTML5 bilen (Tercihen Javascript uygulamaları geliştirebilen),

Mobil uygulamalar konusunda bilgi sahibi,

MS Office programlarını kullanabilen,

Projelendirme aşamalarında etkili sunumlar hazırlayabilen ve güçlü raporlama becerisine sahip,

B sınıfı sürücü belgesine sahip aktif araç kullanabilen,

Seyahat engeli bulunmayan,

Askerlik hizmetini tamamlamış (erkek adaylar için).

KIZILAY WEBMASTER İŞ İLANINA BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Kızılay nedir?

Kızılay bir yardım kuruluşudur. Savaşta ve barışta halkın kara gün dostudur. Savaşta yaralananlara, ölenlerin ailelerine yardıma koşar. Yaraları sarar. Her türlü yardımı yapar. Barışta yangın, sel, deprem felaketlerine uğrayanlara sıcak yardım elini uzatır. Fakirlere, düşkünlere, kimsesizlere yardım eder. Onlara yiyecek, giyecek, içecek, yakacak, çadır ve para yardımı yapar.

Kızılayın gelirleri nelerdir?

Kızılay bir yardım kuruluşudur. Yaptığı yardımları karşılık beklemeden yapar. Kızılay'ın gelirleri şunlardır:
Hayırsever yurttaşların yaptıkları para, ev, arazi bağışları
Üyelerden alınan aidatlar, Kızılay pulu satışlarından; balolardan, sergilerden ve eşya piyangolarından elde edilen gelirler
Kızılayın tekelinde olan ithal ilaç, röntgen filmleri, takvim, oyun kâğıtları satışlarından elde edilen gelirler
Hükümetin, vakıfların, belediyelerin ve özel idarelerin yaptıkları yardımlar
Maden suyu satışlarından elde edilen gelirler
Kızılay, Türk ulusunda var olan asil yardımlaşma ve dayanışma duygusunun kurumlaşmış anlatımıdır, Her yurttaş, olanakları ölçüsünde Kızılaya yardım etmelidir. Bizim şu an için Kızılaya ihtiyacımız olmayabilir; ama unutmayalım ki bir yerlerde Kızılaya ihtiyacı olan insanlar mutlaka vardır.