4 Nisan 2024 İŞKUR YHGM temizlik, güvenlik, klinik destek elemanı isim listesi sonuçları! İşçi Sonuç: Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı 42 il başvuru sonuçları!

Türkiye'nin dört bir yanından binlerce kişinin beklediği Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi heyecanı dorukta! Elektrikçi, boyacı, ve sıhhi tesisatçı gibi farklı pozisyonlarda gerçekleştirilecek olan 8 bin kişilik işçi alımı kura çekimi bugün de canlı yayında gerçekleştirilecek. İşte merak edilenler ve kura sonuç sayfası...

Giriş Tarihi 04 Nisan 2024, 14:22 Güncelleme 04 Nisan 2024, 14:22
4 Nisan 2024 İŞKUR YHGM  temizlik, güvenlik, klinik destek elemanı isim listesi sonuçları! İşçi Sonuç: Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı 42 il başvuru sonuçları!

İÇİNDEKİLER

Türkiye genelinde heyecanla beklenen Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi günü geldi! Binlerce kişinin başvurduğu ve umutla beklediği bu önemli adım, adil bir şekilde gerçekleştirilecek. İşçi alımı kura çekimi, günün en önemli olayları arasında yer alıyor ve izleyiciler canlı yayınla bu süreci takip edebilecekler.

SAĞLIK BAKANLIĞI 8 BİN İŞÇİ ALIMI KURASI BAŞLADI!

Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımında devam eden atamalar nedeniyle kura tarihi ertelenen 8 bin sürekli işçi alımı için yeni tarih 3-4 Nisan 2024 olarak belirlendi.

Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere 8.000 Sürekli İşçi Alımı Kurası Youtube üzerinden takip ediliyor.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURASI NEREDEN İZLENİR?

Kura çekilişi Sağlık Bakanlığı YouTube kanalı üzerinden (https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi) canlı olarak yayınlanacak. Kuraya katılımcı alınmayacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA CANLI YAYIN İZLE

Kura çekilişi illerin trafik koduna göre sıralı şekilde, her bir il ve meslek için ayrı ayrı yapılacak.

4 Nisan 2024 (Perşembe) günü kura çekilişi yapılacak olan iller:

Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce. (Kura çekilişi saat 10:30'da Kocaeli ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Düzce ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları kura çekimi tamamlandıktan sonra isim listesi şeklinde duyurulacak.

Kura sonuçları aynı gün saat 20:00'den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edilecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KADRO VE BRANŞ DAĞILIMI

Temizlik görevlisi: 3.550

Güvenlik görevlisi: 3.250

Bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı: 84

Biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı: 127

Elektrikçi (genel): 144

Isıtma ve sıhhi tesisatçı: 143

İnşaat boyacısı/boyacı: 64

Klinik destek elemanı: 600

Marangoz: 32

Oto bakım onarımcısı otomotiv mekanikçisi: 2

Oto elektrikçisi: 2

Otomotiv kaportacısı: 2