Ziraat Bankası personel alımı sınavı ne zaman yapılacak? Ziraat 577 personel alımı sınav giriş belgeleri yayınlandı mı? Sonuçlar ne zaman belli olacak?

Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım, uzman yardımcısı, müfettiş yardımcısı ve servis görevlisi pozisyonlarına yönelik 577 personel alımı gerçekleştirecek. Başvuru süreci sona erdi ve şimdi adaylar, Ziraat Bankası personel alımı sınav tarihine odaklanmış durumda. Peki, Ziraat Bankası personel alımı sınavı ne zaman yapılacak? Sınav giriş belgeleri belli oldu mu? İşte konu hakkında detaylar...

Giriş Tarihi 15 Kasım 2023, 07:01 Güncelleme 15 Kasım 2023, 07:01
Ziraat Bankası personel alımı sınavı ne zaman yapılacak? Ziraat 577 personel alımı sınav giriş belgeleri yayınlandı mı? Sonuçlar ne zaman belli olacak?

İÇİNDEKİLER

Ülkemizin köklü finans kuruluşlarından Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım, uzman yardımcısı ve müfettiş yardımcısı pozisyonları için personel alımı gerçekleştirecek. Bu önemli alımlar, finans sektöründe kariyer yapmak isteyen adaylar için büyük bir fırsat sunuyor. Peki, Ziraat Bankası personel alımı sınavı ne zaman yapılacak? Ziraat 577 personel alımı sınav giriş belgeleri yayınlandı mı? Sonuçlar ne zaman belli olacak? İşte detaylar...

577 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK

Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım personel alımı yapılacağına ilişkin açıklama yaptı. Ziraat Bankası 165, Ziraat Katılım ise 412 personel alımı yapılacağını duyurdu.



Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım personel alımı ilanları paylaştı. 15 müfettiş yardımcısı ve 150 uzman yardımcısı olmak üzere toplamda 165 personel Ziraat Bankası bünyesinde istihdam edilecek.

Ziraat Katılım'dan yapılan açıklamada ise 12 müfettiş yardımcısı, 150 uzman yardımcısı ve 250 servis görevlisi olmak üzere toplamda 412 personel alımı yapılacağı belirtildi.

ZİRAAT BANKASI PERSONEL ALIMI SINAVI NE ZAMAN?

Yazılı sınav, ilan edilen sınav merkezlerinde 03 Aralık 2023 Pazar günü saat 14:00'da başlayacak olup, çoktan seçmeli test şeklinde yapılacak.

Yazılı sınav İstanbul Üniversitesi tarafından 3 merkezde (Ankara,İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa) gerçekleştirilecek.

SINAV GİRİŞ BELGELERİ NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Başvurusu kabul edilen adaylar sınav yeri ve saatini bildiren "Sınav Giriş Belgesi"ni 27 Kasım 2023 Pazartesi gününden itibaren İstanbul Üniversitesi'nin https://ziraatbankisealim.istanbul.edu.tr/ internet sitesinden T.C. Kimlik numaralarını girerek alabileceklerdir.