Türkiye Taşkömürü 2 bin işçi alımı sonuçları açıklandı mı? TTK KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI 2023! Asıl - yedek sonuçları, isim listesi!

Geçtiğimiz ay internet üzerinden alınan Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) 2 bin işçi alımı başvuruları, Zonguldak, Bartın ve Karabük illerinde yapılacak alımlar için büyük bir ilgiyle karşılandı. Başvuruların tamamlanmasının ardından, adaylar sonuç tarihini merakla beklemeye başladılar. İşte TTK işçi alımı ile ilgili önemli detaylar...

Giriş Tarihi 05 Ekim 2023, 08:53 Güncelleme 05 Ekim 2023, 08:54
Türkiye Taşkömürü 2 bin işçi alımı sonuçları açıklandı mı? TTK KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI 2023! Asıl - yedek sonuçları, isim listesi!

İÇİNDEKİLER

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) tarafından Zonguldak, Bartın ve Karabük illerinde yapılacak olan 2 bin işçi alımı için başvurular Eylül ayında tamamlandı. Başvuruların tamamlanmasının ardından, alım sürecinin bir sonraki aşaması kura çekimi ile belirlenecek. İşte TTK 2 bin işçi alımı ile ilgili bilinmesi gereken detaylar...

TTK 2 BİN İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımı sonuçları kura çekimine göre belirlenecek. Henüz kura çekimi yapılmadığından sonuçlar açıklanmadı.

Kura çekimi işlemlerine 13 Ekim cuma günü Zonguldak'tan başlanacak. 20 Ekim cuma günü ise Bartın ve Karabük illerinde kura çekimi tamamlanacak.

TTK 2 BİN İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NEREDE YAPILACAK?

Noter huzurunda yapılacak kura çekimi sonrası asıl ve yedek adaylar belirlenecek.

Asıl adaylar arasında başvuru şartlarını sağlamadığı tespit edilen adayların yerine kura çekiminde çıkan yedek adaylar davet edilecek. TTK 2 bin işçi alımı kura çekimi yeri henüz açıklanmadı.