ASDEP sözleşmeli personel alımı sonuçları açıklandı mı? Binlerce kişi bekliyor! aile.gov.tr: ASDEP sonuç sorgulama ekranı 2022!

ASDEP personel alımı sonuçları için aramalar hız kazandı. 2022 ASDEP sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 yılının başında alınan ASDEP personel alımı başvuruları tamamlandı. Başvuruların sona ermesinin ardından gözler ASDEP sonuçlarına çevrildi. Peki, ASDEP sonuçları ne zaman açıklanacak? ASDEP sözleşmeli personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte aile.gov.tr: ASDEP sonuç sorgulama ekranı 2022!

Giriş Tarihi 11 Şubat 2022, 09:03 Güncelleme 11 Şubat 2022, 09:04
ASDEP sözleşmeli personel alımı sonuçları açıklandı mı? Binlerce kişi bekliyor! aile.gov.tr: ASDEP sonuç sorgulama ekranı 2022!

İÇİNDEKİLER

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı sonuçları için heyecan dorukta. Ocak ayında başvurularını yapan adaylar sonuçlar için geri sayıma başladı. Sonuçlar, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın resmi internet adresi olan, 'www.aile.gov.tr' üzerinden sorgulanabilecek. Peki, ASDEP sonuçları ne zaman açıklanacak? ASDEP sözleşmeli personel alımı sonuçları nasıl öğrenilir? İşte merak edilenler!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ilanının yayınlanmasının ardından başvurular 10 Ocak ve 20 Ocak tarihleri aralığında alındı. Sınava katılmaya hak kazanan adaylar, sınavın yeri, günü ve saatine ilişkin bilgileri Bakanlığın resmi internet sayfasında (www.aile.gov.tr) ve Kariyer Kapısı İşe Alım Platformunda (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden görüntüleyebilecek.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili bir tarih bilgisi verilmedi. Sınava katılmaya hak kazanan adaylar, sınavın yeri, günü ve saatine ilişkin bilgileri Bakanlığın resmi internet sayfasında (www.aile.gov.tr) ve Kariyer Kapısı İşe Alım Platformunda (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden görüntüleyebilecek olup ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Sözleşmeli personel pozisyonlarına başvuru yapan adayların, KPSS puan üstünlüğü esas alınarak sıralanması sonucunda, alınacak personel sayısının 3 (üç) katı kadar aday sınava katılmaya hak kazanacaktır.

Sıralama sonucunda son sıradaki aday ile aynı KPSS puanına sahip olan adaylar da sınava katılmaya hak kazanacaktır.

ASDEP PERSONEL ALIMI SÖZLÜ SINAV DETAYLARI

Sınav, sözlü olarak Ankara'da yapılacaktır.

Sözlü sınava katılmayı hak kazandığı halde sınava katılmayan adaylar başarısız sayılarak değerlendirmeye alınmayacaktır.

Sözlü sınav aşamasında sınav kurulu tarafından tutulacak tutanak haricinde sesli veya görüntülü herhangi bir kayıt alınmayacaktır.



Adaylar sınava gelirken yanlarında geçerli bir kimlik belgesi (nüfus cüzdanı veya pasaport) bulunduracaklardır.

Sınav sonucu ilan tarihinden itibaren bir yıl süreyle geçerlidir. Adayların bu sınava ilişkin hakları bu süreyle sınırlı olup, daha sonraki sınavlar için müktesep hak veya herhangi bir öncelik teşkil etmez.