Hacettepe Üniversitesi 45 Sözleşmeli Personel alıyor (Sözleşmeli personel iş ilanları)

Basın İlan Kurumu'nun internet sitesinden yayınlanan personel alım ilanları her gün on binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Son ilanlar arasında yer alan Hacettepe Üniversitesi 45 Sözleşmeli Personel alım ilanı dikkat çekti.

Giriş Tarihi 13 Kasım 2021, 08:28 Güncelleme 13 Kasım 2021, 08:28
Hacettepe Üniversitesi 45 Sözleşmeli Personel alıyor Sözleşmeli personel iş ilanları

İÇİNDEKİLER

Haceppete Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamada, kurum bünyesinde görevlendirilmek üzere 45 Sözleşmeli Personel alımı yapılacağı duyuruldu. Alımı yapılacak akademik personellerin hangi KPSS puan türü ve ünvan ile görevlendirileceği de açıklandı.

Basın İlan Kurumu'nun internet portalı ilan.gov.tr üzerinden yayınlanan ilanda, başvuru için bazı bilgiler de belirtildi.

İşte Hacettepe Üniversitesi 45 Sözleşmeli Personel alım ilanına ilişkin detaylar:

ARANILAN GENEL KOŞULLAR

(1) Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak.
(2) Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak.
(3) Erkek adaylar için askerlik ile ilgisi bulunmamak.
(4) 01.01.1986 ve sonrası doğumlu olmak.
(5) 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak.
(6) Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek.
(7) Başvuru yapacak adayların son 1 yıldır (istifa tarihinden itibaren) herhangi bir kurumda sözleşmeli personel (657/4-B) olarak çalışmamış olmak.

İlana gitmek için tıklayın